Yener, Erbeyli ve Sınırteke’yi Ziyaret Etti

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Erbeyli ve Sınırteke Mahalle’lerini ziyaret etti. Aday tanıtımının ardından konuşmasına başlayan DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener..

Yener, Erbeyli ve Sınırteke’yi Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 112 views

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Erbeyli ve Sınırteke Mahalle’lerini ziyaret etti. Aday tanıtımının ardından konuşmasına başlayan DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener “İki büyük partinin aday göstermemesi sonucu ve oluşan ittifakların kısırlığı sebebi ile seçenek olmak için aday olduk. Oyuna müdahale edemeyenlerin sesiyiz. Bir 5 yılı daha heba olmasın diye düşünen vatandaşın yanındayız. Halkla mesafe oluşturmayan, halkın yanında olan bir belediye olmak için çalışacağız. Toki bahanesiyle insanlardan 4er bin lira topla, bunu eline yüzüne bulaştır bir yıl sonra geri öde. Tabi o arada 4er bin lirayı kullan.

Bizim sloganımız satmayacağız, sahip çıkacağız. Kalana sahip çıkacağız! Aramıza katılan İyi Parti’nin kurucularından Sayın Mustafa Ali Ayrancı’ya da hoşgeldiniz derken, Allah’ın izni ile İncirliova’mızın görevlerine talibiz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.