Gökmen: Durmadan yorulmadan çalışacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, dün katıldığı aday tanıtım toplantısı sonrası dur durak dinlemeden bugün seçim çalışmalarına devam etti. Sandıklı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen..

Gökmen: Durmadan yorulmadan çalışacağız
Yayınlanma: Güncelleme: 70 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, dün katıldığı aday tanıtım toplantısı sonrası dur durak dinlemeden bugün seçim çalışmalarına devam etti. Sandıklı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Gökmen, “Yılmadan, durmadan ve yorulmadan çalışacağız” dedi.

 

31 Mart Yerel Seçimlerine yaklaşık 40 gün kala başkan adayları da seçim çalışmalarına hız verdi. CHP İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, dün katıldığı aday tanıtım toplantısının ardından bugün seçim çalışmalarına Sandıklı Mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek sürdürdü. Gittiği yerlerde yoğun ilgiyle karşılanan Gökmen, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Bol bol not alarak yapacağı projeleri anlattı. Osman Gökmen’in CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimi yalnız bırakmadı.

“İŞİMİZ GÜCÜMÜZ İNCİRLİOVA”

İşlerinin ve güçlerinin İncirliova olduğuna vurgu yapan Osman Gökmen, “Bugün Sandıklı Mahallesinin çok değerli halkıyla bir araya geldik. Uzun uzun sohbet ettik. Dertlerini dinledik. Yapılmasını istedikleri her konuyu not aldık. Sandıklı İlçemizin en çok gelişmekte olan mahallerinden birisidir. Bizde bunun bilincinde olduğumuz için göreve geldiğimizde Sandıklı ile ilgili hazırladığımız projelerimizi hayata geçireceğiz. Sandıklı Mahallesini yaşanabilir bir mahalle haline getireceğiz. Yapılması gereken sorunlarını ise Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte çözüme kavuşturacağız. İşimiz gücümüz İncirliova diyerek yapacaklarımız anlattık. Halka hizmet için çok çalışacağımızın sözünü verdik. Yılmadan, durmadan ve yorulmadan çalışacağız” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.