Bir sezonda 2 takım şampiyon yaptı, Aydın’ın ‘İmparatoru’ oldu

Aydın’da 33 yıldan beri amatör futbolun vazgeçilmezi olan antrenör Adalet Duman (61) ilk kez bir sezonda 2 amatör takım çalıştırdı. Biri 1. Amatör diğeri ise 2. Amatör takımı olmak üzere..

Bir sezonda 2 takım şampiyon yaptı, Aydın’ın ‘İmparatoru’ oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 1.969 views

Aydın’da 33 yıldan beri amatör futbolun vazgeçilmezi olan antrenör Adalet Duman (61) ilk kez bir sezonda 2 amatör takım çalıştırdı. Biri 1. Amatör diğeri ise 2. Amatör takımı olmak üzere 2 takımı da şampiyon yapan Duman, büyük bir başarıya imza atarak Aydın’ın ‘imparatoru’ oldu.

Bir sezonda 2 takım şampiyon yaptı, Aydın’ın ‘İmparatoru’ oldu

İncirliova’nın Yazıdere Mahallesinde küçük yaşlarda futbol ile tanışan daha sonra bir çok amatör takımda futbol oynayan Antrenör Adalet Duman geçirdiği sakatlık nedeniyle 27 yaşında futbola veda ederek antrenörlüğe başladı. 33 yıldan beri Aydın ve Ege Bölgesi’nde çok sayıda takım çalıştırarak başarılara imza atan Duman, bu sezon bir ilke imza attı. 2022-2023 Amatör Futbol Sezonunda 1. Amatör Kümede Işıklı Demirspor ile anlaşan Adalet Duman takımı grubunda şampiyon yaptı. 1. Amatörün sona ermesiyle Duman bu kez 2. Amatör takımlarından Efeler Ovaeymirspor ile anlaştı.  Burada da takımın oynadığı tüm maçları kazanması sağlayan Duman, sezonun bitimine bir hafta kala en yakın rakibine 6 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan etti.

İLK KEZ 1 SEZONDA 2 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Adalet Duman’ “Çocuk yaşlardan beri amatör futbolun içindeyim. Futbola başladığımda nasıl heyecanlıysam şu anda da aynı heyecanla devam ediyorum. Hem futbol oynadığım dönemde hemde antrenörlük yaptığım dönemde büyük sevinçler yaşadım. Ama ilk kez bu sezon 2 takımı aynı sezonda arka arkaya çalıştırma imkanı buldu. 2 takımı bir sezonda şampiyon yapmak benim için büyük bir gurur kaynağı oldu. Futbol hayatımda yüzlerce oyuncunun yetişmesini sağladım. Onlara her zaman kendi kardeşim, arkadaşım ve oğlum gibi gördüm. Bu başarılar tabi ki tek kişilik değil hep birlikte çalışarak yaşanılan bir şey. Bir sezonda 2 şampiyonluk yaşadığım için çok sevinçliyim” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.