Gökmen, göreve gelmeden hizmet getirdi  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, göreve gelmeden hizmet getirdi. 2024 yılı planında olan İncirliova Hal Caddesi parke taşı döşeme çalışması Osman Gökmen’in girişiyle erkene alınarak..

Gökmen, göreve gelmeden hizmet getirdi  
Yayınlanma: Güncelleme: 43 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, göreve gelmeden hizmet getirdi. 2024 yılı planında olan İncirliova Hal Caddesi parke taşı döşeme çalışması Osman Gökmen’in girişiyle erkene alınarak ilk kepçe vuruldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan İncirliova Hal Caddesi parke döşeme çalışması CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen’in girişimleri ile öne alındı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 2024 yatırımları içerisinde yer alan Hal Caddesi üzerinden Koçarlı bağlantı yoluna kadar olan yaklaşık 3 kilometrelik yolun parke taşı ile kaplanması için ilk kepçeyi vurdu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yol ağını daha kaliteli ve modern hale getirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Bu kapsamda İncirliova ilçesinin en işlek caddelerinden olan Hal Caddesi’nde 3 kilometrelik yolun konforunu artıracak olan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, trafiği rahatlatacak, vatandaşları güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayacak. Yolun sathi kaplama öncesi genişletme ve altyapı çalışmalarına başladı.

“VATANDAŞIN İSTEĞİNE KULAK VERDİK”

CHP İncirliova Belediye Başkanı Osman Gökmen vatandaşlardan gelen talepleri göz ardı etmeyerek özellikle, vatandaşın isteğinin Hal caddesindeki bozuk yolun yapılması olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “Seçim çalışmaları kapsamında özellikle Zafer ve İstiklal Mahallesindeki vatandaşlarımızın Hal caddesindeki yolun yapılması isteklerini duyduk. Bu bağlamda bu taleplere karşılıksız kalamazdık. Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Özlem Çerçioğlu Başkanımızla gerekli istişareleri sağladık. 2024 yılı yatırımları içerisinde olan yol yapım çalışmasını aynı Acarlar-Sandıklı yolu yapımı gibi ricamızı kırmayarak çalışmayı öne çektiler. Hal Caddesi sık kullanılan caddelerimizden bir tanesi. Bu nedenle yolun hızlıca yapılarak faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlıca başladı. Desteklerini esirgemeyen Özlem Çerçioğlu başkanımıza teşekkür ederiz” dedi

Eski taşların yerinden söküm işleminin ardından temel malzemesi serilmeye başlanacak yolun Mart ayı ortasında bitirilmesi hedefleniyor. Cadde tamamlandığında Hal Caddesi üzerinden Koçarlı bağlantı yoluna kadar konforlu ulaşım sağlanacak. Yapılan yatırım ile yüzleri gülen mahalle sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve yolun başlaması için gösterdiği girişimleri sebebiyle CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen’e teşekkürlerini iletti.

 

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.