İncirliova’da profesyonel maçların amatör yolları yüz kızartıyor

Aydın’ın İncirliova İlçesinde biri 3. Lig, diğeri ise Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Efeler 09 SFK ve İncirliova Belediyespor’a ev sahipliği yapan Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nın protokol ve basın girişinde..

İncirliova’da profesyonel maçların amatör yolları yüz kızartıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 47 views

Aydın’ın İncirliova İlçesinde biri 3. Lig, diğeri ise Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Efeler 09 SFK ve İncirliova Belediyespor’a ev sahipliği yapan Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nın protokol ve basın girişinde bulunduğu yol her yağmur yağdığında çileye dönüşüyor. Profesyonel maçların amatör yolları olarak görünen yollar yüz kızartıyor.

 

Aydın Adnan Menderes Stadı’nın depreme dayanıksız raporunun verilmesiyle TFF 3. Lig takımlarından Efeler 09 SFK ve Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden İncirliova Belediyespor, Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda maçlarını oynuyor. İncirliova Belediyespor Bölgesel takımları ağırlarken, Efeler 09 SFK ise Türkiye’nin birçok ilinden takımları bu statta ağırlıyor.  Sezon başından beri her iki takıma ev sahipliği yapan stadın protokol ve basın tribününde bulunduğu arka kısımdaki yol içerisindeki çok sayıda çukur nedeniyle adeta gölete dönüşüyor. Dışarıdan gelen çok sayıda misafir bu manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor. Bugün oynanan Efeler 09 SFK-Bulvarspor maçı sonrası İstanbul’dan gelen bir misafir, “Stadın her tarafı kötü burası nasıl bir yer” demesi hepimizi çok üzdü. Başta İncirliova Belediyesi ve Efeler Belediyesi olmak üzere iki büyük belediyenin en azından yola bir çakıl dökerek sorunu çözmesi bekleniyor.  Köstebek yuvasına dönen bu yolu maçı izlemeye gelen hem Aytekin Kaya hemde Mehmet Fatih Atay görüyor ama ne yazık ki, kimsenin kılı kıpırdamıyor.  Vatandaşlarda bu utanç dolu manzaranın inşallah dikkate alınarak bir çözüm bulunmasını istiyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.