Gökmen: Hep birlikte geliyoruz. Hep birlikte yöneteceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen, Erbeyli ve Sınırteke Mahallelerinde gövde gösterisi yaptı. 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında gittiği her yerde yoğun ilgi ve..

Gökmen: Hep birlikte geliyoruz. Hep birlikte yöneteceğiz
Yayınlanma: Güncelleme: 127 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen, Erbeyli ve Sınırteke Mahallelerinde gövde gösterisi yaptı. 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında gittiği her yerde yoğun ilgi ve destek gören Gökmen, Sınırteke ve Erbeyli Mahalle ziyaretleri adeta mitinge dönüştü. “Eskiye güle güle, yeni başkana merhaba” sloganının yanı sıra çiçek ve meşalelerle karşılanan Gökmen; “Hep birlikte geliyoruz. Hep birlikte yöneteceğiz” diyerek yanıt verdi.

 

Seçim saha çalışmaları kapsamında gittiği her yerde çok ciddi ilgi ve desteği arkasına alan Başkan Adayı Gökmen’i Erbeyli ve Sınırteke Mahallelerinde yağan yağmur ve soğuk havaya aldırış etmeyen yüzlerce vatandaş çiçek ve meşalelerle karşıladı.

Mahalle ziyaretlerinde kendisini karşılayan vatandaşlara hitap eden Gökmen; “Yağan yağmur ve soğuk havaya aldırış etmeden bizleri karşılayıp bağrınıza basmanız bizleri onurlandırdı. Şahsım ve ekibim adına sizlere tek tek teşekkür ediyorum. Görüyoruz ki, 31 Mart’ta Sınırteke ve Erbeyli mahallelerimiz de kararını vermiş. Bizler de bu sevgiye, ilgiye layık olmak için gece gündüz demeden sizler için çalışacağımıza söz veriyoruz. İncirliova’mız 1 Nisan sabahı yeni bir güne mutlu bir güne uyanacaktır. Güler yüzlü, insan odaklı, kavgayla, gürültüyle, kısır siyasi çekişmelerle değil sadece hizmetleriyle gündeme gelen ve halkının derdine derman olan bir İncirliova Belediyesi olacaktır” dedi.

 

“BÜYÜKŞEHİR İLE UYUM İÇİNDE TÜM SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞACAKTIR”

 

Ziyaretler esnasında yağmur ve soğuk havanın etkisiyle kendisini karşılayan mahalle sakinleriyle düğün salonunda bir araya gelen Gökmen, “Kiminizin çocuğu, kiminizin kardeşi, kiminizin ağabeyi, kiminizin arkadaşıyım. Kısacası Osman Gökmen sizin içinizden biridir. Bu yağan yağmura rağmen salonlara sığmadık. İçerdeki vatandaşlarımız kadar dışarıda bizleri duyan mahalle sakinlerimiz de şunu bilsin ki bugün bağrına bastığınız yağmur çamur demeden karşıladığınız Osman Gökmen de göreve geldiğinde aynı samimiyet ve içtenlikle sizlerin hizmetinizde olacaktır.

Bugüne kadar İncirliova’mız büyükşehirden önemli hizmet ve destekleri aldı. Ancak, mahallelerimizin ihtiyaçları yeterince dile getirilip talep edilmediğini de gördük. İnşallah göreve geldiğimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte uyum içerisinde çalışarak sizlerin bize ilettiği tüm sorun ve ihtiyaçları karşılayacağız. İçinizden biri olarak söz veriyorum. Beş yıl o koltukta oturup zaman geçirmeyeceğim. Karınca misali çalışıp İncirliova’mıza ve sizlere hak edilen hizmetleri kazandırmak için gece gündüz demeden çalışacağım” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.