İncirliova’da antrenör Görgün görevinden ayrıldı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5’inci Grup’ta oynadığı 13 karşılaşmanın 10’undan mağlubiyetle ayrılan İncirliova Belediyespor’da antrenör Süleyman Görgün, görevi bıraktığını duyurdu.   Geçen sezon Aydın Amatör Süper Lig’de İncirliova Belediyespor’da oynayan..

İncirliova’da antrenör Görgün görevinden ayrıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 55 views

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5’inci Grup’ta oynadığı 13 karşılaşmanın 10’undan mağlubiyetle ayrılan İncirliova Belediyespor’da antrenör Süleyman Görgün, görevi bıraktığını duyurdu.

 

Geçen sezon Aydın Amatör Süper Lig’de İncirliova Belediyespor’da oynayan ve takımın BAL’a çıkmasında önemli pay sahibi olan Süleyman Görgün, bu sezon antrenör olarak çıktığı takımın başında istediği başarıyı elde edemedi. İncirliova Belediyespor Grup’ta oynadığı 13 maçın 10’undan mağlup ayrıldı. Sadece 3 maçta galip gelen İncirliova Belediyespor elde ettiği 9 puanla ilk devreyi alt sıralarda tamamladı.

GÖREVİ BIRAKTIĞINI AÇIKLADI

Süleyman Gördün, kötü gidişatın sorumlusu olarak kendisini görerek sosyal medya hesabından görevi bıraktığını açıkladı. Görgün, “Çok severek ilk antrenörlük deneyimi me başladığım ve gönülden imza attığım İncirliova Belediyespor kulübünden ayrılmış bulunmaktayım. 2’inci devre kalan maçlarda İncirliova’ma başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.