Tanrıkulu’ndan İncirliovalı incir üreticilerine destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İncirliovalı incir üreticilerine destek verdi. İlçe başkanlığı ile birlikte İncirliova Belediye meclis üyesi görevini de üstlenen..

Tanrıkulu’ndan İncirliovalı incir üreticilerine destek
Yayınlanma: Güncelleme: 456 views

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İncirliovalı incir üreticilerine destek verdi.

İlçe başkanlığı ile birlikte İncirliova Belediye meclis üyesi görevini de üstlenen Tanrıkulu, “İncirliova ile gönül bağımız var” diyerek, durmaksızın çalışmalarına devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı görevine getirildiğinden bu yana parti içindeki bir çok soruna hızlı çözümler üretmesi, bir çok vatandaşın partiye üye olması ile göze çarpan Başkan Tanrıkulu, son olarak incir üreticilerinin sesi oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İftar ve sahur sofralarımızda, bölgemizin ürünü incir tüketelim. Çiftçimiz kazansın, İncirliova’mız kazansın.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.