İncirliova-Efeler arası ulaşıma zam

İncirliova-Efeler arası yolcu taşımacılığı yapan S.S. İncirliova Motorlu Taşıyıcılar ve Servis Kooperatifi ulaşıma zam yaptı. 15 TL olan sivil İncirliova-Efeler arası yolcu taşıma ücreti 20 lira 50 kuruş olurken, 12 lira olan öğrenci..

İncirliova-Efeler arası ulaşıma zam
Yayınlanma: Güncelleme: 438 views

İncirliova-Efeler arası yolcu taşımacılığı yapan S.S. İncirliova Motorlu Taşıyıcılar ve Servis Kooperatifi ulaşıma zam yaptı. 15 TL olan sivil İncirliova-Efeler arası yolcu taşıma ücreti 20 lira 50 kuruş olurken, 12 lira olan öğrenci ücreti ise 16 lira oldu.

İncirliova-Efeler arası ulaşıma zam

 Akaryakıt fiyatlarındaki önlenemeyen fiyat artışları yolcu taşıma ücretlerine olumsuz yönde yansıdı. Aydın merkeze en yakın İlçelerden birisi olan İncirliova-Efeler arası yolcu taşıma ücretleri yine değişti daha önce 15 lira olan sivil yolcu ücreti 20 lira 50 kuruşa yükselirken, 12 lira olan öğrenci ücreti ise 16 lira oldu. Yolcular sürekli artan fiyatlar nedeniyle ekonomik anlamda zorluk yaşarken, artan akaryakıt fiyatları ise yolcu taşımacılığı yapan araç sahiplerini olumsuz yönde etkiliyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.