Kaya, Osmanbükü ve Yazıdere’yi Ziyaret Etti

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya ve ekibi, seçim çalışmaları için Osmanbükü ve Yazıdere Mahallelerini ziyaret etti. Coşkulu kalabalıkla gidilen mahallelerde, vatandaşa projelerini anlatan Kaya, ardından mahallelilerin sorunlarını..

Kaya, Osmanbükü ve Yazıdere’yi Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 510 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya ve ekibi, seçim çalışmaları için Osmanbükü ve Yazıdere Mahallelerini ziyaret etti. Coşkulu kalabalıkla gidilen mahallelerde, vatandaşa projelerini anlatan Kaya, ardından mahallelilerin sorunlarını dinlediler.

Mahalle toplantısında ilk konuşmayı yapan İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak ” Millet İttifakı olarak çıkarttığımız ortak adayımıza gelen tepkiler ve davranışlardan ne kadar doğru karar verdiğimizin farkına vardık.” dedi.

CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ise konuşmasında “Gerçekten yorucu günler yaşıyoruz. Yeni yeni yüzler görüyoruz. Sıcak kanlı yüzler tanıyoruz. Tabiki bunların yanında iki sıcak kanlı ilçe başkanı, bunun yanında da gencecik Belediye Başkan Adayımız ve Meclis Üyesi Adaylarımız. Biz bunlarla geldik karşınıza, bunlarla kazanacağız.” dedi.

“Şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile çalışacağız “

Son olarak konuşmasına başlayan Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya “Saygı değer İncirliova’lılar, hepiniz hoşgeldiniz. Ben sizden biriyim, sizin evladınızım, çoğunuzla akrabayım yada aile dostuyum. Memlekete hizmet için Millet İttifakı’nın adayı olarak karşınıza geldim. Sizlerinde siyasi seçimleri ne olursa olsun, oyunuz Aytekin Kaya’ya olsun.

Yıllardır İncirliova’da ticaret yapıyoruz. Dedelerimizden gelen ticaret hayatımızda kimsenin canını yakmadık, kimseye yanlış yapmadık. Bunların sonunda da Rabbim bu günleri gösterdi. Sevdiğiniz bir evladınız, kardeşiniz olarak iç içe olmaya devam edeceğiz.

Şu andaki mevcut Belediye Başkanımız sevdiğim bir abimdir. Düzgün, dürüsttür ancak siyaset başka bir şey. Herkes Belediye Başkanı olamaz, bu iş bizim işimiz. Ben bu işe girdiğimde 16 yaşındaydım. Belediye Başkanı halkla iç içe olmalı. Güvenliklerin olmadığı, sorunların anında çözülebileceği bir belediye olmalı.

Şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile çalışacağız. Belediye’nin tüm gelir giderlerini internet sitesinden anında görebilecek, nerelere ne harcanmış, nerelerde paralar ne için kullanılmış görebileceksiniz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.