Kaya Kendi Döneminde Yapılan Plana Hatalı Dedi!

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, dün akşam gittiği Cumhuriyet Mahallesi’ndeki konuşmasında, Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine seslendi. Buradaki ev sahiplerine ve yaşayanlara “Özellikle Cumhuriyet Mahallesi’nde imarda büyük sıkıntılar var…

Kaya Kendi Döneminde Yapılan Plana Hatalı Dedi!
Yayınlanma: Güncelleme: 162 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, dün akşam gittiği Cumhuriyet Mahallesi’ndeki konuşmasında, Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine seslendi. Buradaki ev sahiplerine ve yaşayanlara “Özellikle Cumhuriyet Mahallesi’nde imarda büyük sıkıntılar var. Bunları çözeceğiz.” dedi. Bunu daha önce bir televizyon programında da söyleyen Kaya hakkında vatandaşlardan farklı sesler çıkmaya başladı.

Oysa İncirliova Belediyesi’nin imar planı 2008 yılında revizyona uğradı. Yani İncirliova Belediye Başkanı Vahit Dede, Encümen Üyelerinden bir tanesi ise Millet İttifakı’nın şu andaki mevcut Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya. Bu dönemde yapılan imar planına hatalı diyen Kaya için vatandaş, “Kendisi ile çelişiyor.” ifadelerini kullanmaya başladı.

Biz İncirliova sakinleri adına soralım; Kendi dönemlerinde incelemeler sonucunda düzenleme yaptırdıkları imar planı mı hatalı? O dönemdeki yetkililer mi yanlış yapmış? Eğer öyleyse göreve geldiklerinde, İncirliova henüz bu kadar gelişmemişken hazırlanan bir imar planını, şimdi doğru şekilde nasıl düzeltecekler?

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.