Kaya, Acarlar’ı Ziyaret Etti

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, henüz resmi olmayan sonuçlara göre kazandığı İncirliova yerel seçimlerinin ardından, bugün Acarlar Mahallesi’ni ziyaret etti. Yoğun ilgi ve alakayla karşılanan Kaya için..

Kaya, Acarlar’ı Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 855 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, henüz resmi olmayan sonuçlara göre kazandığı İncirliova yerel seçimlerinin ardından, bugün Acarlar Mahallesi’ni ziyaret etti. Yoğun ilgi ve alakayla karşılanan Kaya için vatandaş, “Halkçı Başkan” tezahüratları yaptı. Kendisini destekleyen seçmenle birlikte Acarlar’a giren Kaya, burada birlik mesajı verdi ve seçim önü yaşanan krizleri unutarak hizmet edeceklerini belirtti.

Burada bir kahvehaneyi de ziyaret eden Aytekin Kaya ve ekibi, vatandaşla hatıra fotoğrafı çekilde. Acarlar Mahallesi’ne seslenen Kaya, “Çok saygıdeğer Acarlar’lı hemşerilerim. Ben sizlerden biriyim, içinizden biriyim. Ben CHP’de sizlerin sayesinde ilçe oldum. Şimdi de Belediye Başkanı oldum. Allah razı olsun.

Ben mevcut Belediye Başkanı gibi Turist Ömer gibi değil, her gün sizlerin yanında olacağım. Acarlar çivi çakmayan bir Belediye Başkanı değil, Acarlar’ın her gün yanında olacağım.

Bu güzel karşılamanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Allah’a emanet olun, iyi akşamlar.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.