İncirliova Emniyeti’nde Hareketlilik

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede çeşitli suçlardan aranan 4 hükümlüyü yakaladı. İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan hakkında arama kaydı bulunan suçlulara yönelik art arda operasyonlar gerçekleştirdi. Suçlulara..

İncirliova Emniyeti’nde Hareketlilik
Yayınlanma: Güncelleme: 980 views

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede çeşitli suçlardan aranan 4 hükümlüyü yakaladı. İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan hakkında arama kaydı bulunan suçlulara yönelik art arda operasyonlar gerçekleştirdi. Suçlulara adeta nefes aldırmayan polis ekipleri, 4 kişiyi daha yakaladı. Acarlar Mahallesinde silahla yağma ve hırsızlık suçlarından aranan, ayrıca cezaevi firarisi olan H.K., yakalandı. H.K. hakkında 11 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Sandıklı Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalarda, ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçlarından hakkında 2 yıl hapis cezası bulunan, daha önce cezaevinden firar eden A.B. yakalandı. Cumhuriyet Mahallesindeki operasyonda ise hakaret suçundan 1 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.R. gözaltına alındı. Son operasyonda da yaralama ve suç uydurma suçundan hakkında iki ayrı arama kaydı olan H.A. yakalandı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.