İncirliova’da polis hırsızı çaldığı eşyalarla birlikte yakaladı

Aydın’ın İncirliova İlçesinde 2 günde ayrı ayrı evden televizyon ve bisiklet çalan hırsızlık şüphelisi G.D. (42), polisin yaptığı çalışma sonucu saklandığı evinde çaldığı eşyalarla birlikte yakalandı.   Sandıklı Mahallesinde 24..

İncirliova’da polis hırsızı çaldığı eşyalarla birlikte yakaladı
Yayınlanma: Güncelleme: 99 views

Aydın’ın İncirliova İlçesinde 2 günde ayrı ayrı evden televizyon ve bisiklet çalan hırsızlık şüphelisi G.D. (42), polisin yaptığı çalışma sonucu saklandığı evinde çaldığı eşyalarla birlikte yakalandı.

 

Sandıklı Mahallesinde 24 Ocak’ta bir evden televizyon ve 25 Ocak’ta ise başka bir evden bisiklet çalınması olayı üzerine İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu hırsızlık şüphelisinin G.D. olduğu tespit edildi. Adresi belirlenen G.D. gece saat 02.00 sıralarında Acarlar Mahallesinde saklandığı evde çaldığı televizyon ve bisiklet ile birlikte yakalandı. G.D.’nin 4 ayrı suçu olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan hırsızlık şüphelisi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevke dileceği öğrenildi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.