Bakıcı kadının yürek burkan vasiyeti

AYDIN’ın İncirliova ilçesinde, boşandığı eşiyle kalan çocuklarına hediye almaya giderken otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybeden 34 yaşındaki Aslı Kaçar’ın "Bana bir şey olursa çocuklarımı görün" vasiyetini, bakıcılığını yaptığı Mesude Yıldıran’ın damadı..

Bakıcı kadının yürek burkan vasiyeti
Yayınlanma: Güncelleme: 121 views

AYDIN’ın İncirliova ilçesinde, boşandığı eşiyle kalan çocuklarına hediye almaya giderken otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybeden 34 yaşındaki Aslı Kaçar’ın "Bana bir şey olursa çocuklarımı görün" vasiyetini, bakıcılığını yaptığı Mesude Yıldıran’ın damadı Şenol Akkaya yerine getirmek için harekete geçti. Akkaya, Kaçar’ın çocuklarının Konya’da yaşadıklarını duyduğunu, ancak nerede yaşadıklarını bilmediğini belirterek, "Onlara ulaşmak için herkesten yardım bekliyorum" dedi.

Bakıcı kadının yürek burkan vasiyeti

Üç yıldır kırsal Sandıklı Mahallesi’ndeki 86 yaşındaki Mesude Yıldıran’a bakıcılık yaparak geçimini sağlayan Aslı Kaçar’a, geçen 3 Şubat’ta Aydın-İzmir Karayolu Gerenkova Mahallesi yakınlarında, yolun karşısına geçmek isterken, Musa Kaya’nın kullandığı 48 VA 603 plakalı otomobil çarptı. Ağır yaralanan Kaçar’ın olay yerinde duran kalbi, yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesiyle gelen 112 sağlık ekibinin müdahalesiyle tekrar çalıştırıldı. Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kaçar, burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kaçar’ın, Konya’daki boşandığı eşiyle kalan biri 5 diğeri 12 yaşındaki çocuklarına hediye almak için İncirliova’ya gitmek üzere yolun karşısına geçerken yaşamını yitirdiği belirlendi.

“ÇOCUKLARINI VASİYETİ OLARAK BEN GÖRECEĞİM”

Emekli öğretmen Şenol Akkaya, 3 yıldır kayınvalidesi Mesude Yıldıran’a bakıcılık yapan Aslı Kaçar’ın ölümünün kendilerini üzdüğünü belirtip, onun vasiyetini yerine getirip, çocuklarını görmek istediğini söyledi. Kaçar’ın mahkeme kararıyla, 3 yıldır boşandığı eşindeki çocuklarını görmek istediğini belirten Akkaya, “Daha önce de gitmek istedi ama geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu ve gidemedi. Evlatlarını çok özlüyordu. Olay günü de çocuklarını görmeye gideceği için çok heyecanlıydı. Sabah kahvaltısını yaptıktan sonra çocuklarına hediye almak için İncirliova’ya gitmek üzere evden çıkmıştı. Kendi evladımız gibiydi, ölümü bizi çok derinden üzdü. Üzerimizde hakkı kaldı. ’Bana bir şey olursa çocuklarımı görün’ vasiyetinde bulunmuştu. Onun bir anne olarak görmeye ömrü yetmediği çocuklarını vasiyeti olarak ben görmek istiyorum. Çocuklara annelerini anlatmak ve onlara yardımcı olmak istiyorum. Onlara eğitimleri için burs verip, maddi destekte bulunmak istiyorum. Ancak çocukların Konya’da yaşadıklarını duymuştum, nerede oldukların bilmediğim için herkesten yardım istiyorum” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.