Bakan Soylu İncirliova’da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yerel seçim çalışmaları ve bazı açılışları gerçekleştirmek için Aydın’a geldi. Aydın’da halka seslenen Soylu ardından tüm ilçeleri tek tek gezerken, İncirliova’ya da uğradı. Cumhuriyet Mahallesi’nde halka..

Bakan Soylu İncirliova’da
Yayınlanma: Güncelleme: 196 views

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yerel seçim çalışmaları ve bazı açılışları gerçekleştirmek için Aydın’a geldi. Aydın’da halka seslenen Soylu ardından tüm ilçeleri tek tek gezerken, İncirliova’ya da uğradı. Cumhuriyet Mahallesi’nde halka seslenen Süleyman Soylu, Cumhur İttifakı için destek istedi.

Seçim otobüsünden halka seslenen İçişleri Bakanı Soylu, CHP ve HDP’ye yüklendi. Soylu, “Hayatlarını kararttıkları insanlar adına onlardan hesabını soracağız. Sizlerde Kandil’in önünde eğilenlere taviz vermeyin.” dedi. Konuşmasına devam eden Soylu, “Bu Kılıçdaroğlu,nun ayak bastığı yerde ot bitmez, bunları bir daha Büyükşehir’e sokmayın. Biz Doğu ve Güney Doğu’da PKK’ya yardım ediyorlar diye onların yetkilerini aldık. Şimdi de bize nazire ediyorlar, Siz bizim şah damarımızı kestiniz, bizde CHP’nin desteği ile Büyükşehirlerde meclislere girip, orada neler yapabileceğimizi göstereceğiz diyorlar.

Size şunu söylemek isterim, benden çok var bu memlekette ama bu memleketten bir tane var. Biz zayıf olmamalıyız, gelecek nesillerimiz var, tüm bunları görecek nesiller var. Bana kızıyorlar, okulların çevresinde uyuşturucu satanların, esrar satanların ayağını kırın dedim diye. Yanlış mı diyorum. Söke’deyken biraz bahsettiler, buralarda var diye, İncirliova’da da var mı? Eğer var ise ve biz onları 2 aya kadar doğduklarından pişman etmezsek benim adım Süleyman Soylu değil! İyi ki Aydın’a gelmişim ve bunları duydum. Onları yerin yedi kat altına gömmek bizim namus borcumuz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.