Akman: “Sonbaharda erken seçim olabilir.”

CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve parti yöneticileri bir araya geldi. CHP İlçe Başkanı Hasbi Akman’ın gündeminde ise İstanbul seçimleri ve erken seçim konusu vardı. Parti binasında gerçekleştirilen daraltılmış..

Akman: “Sonbaharda erken seçim olabilir.”
Yayınlanma: Güncelleme: 836 views

CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve parti yöneticileri bir araya geldi. CHP İlçe Başkanı Hasbi Akman’ın gündeminde ise İstanbul seçimleri ve erken seçim konusu vardı.

Parti binasında gerçekleştirilen daraltılmış danışma kurulu toplantısına İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve yönetimi, eski başkanlar ve meclis üyeleri katılım gösterdi. Toplantı da konuşan İlçe Başkanı Hasbi Akman, “31 Mart’ı atlattık, Allah’a şükür kimseye zarar gelmeden bu süreci tamamladık. 1 dönem emanet bıraktığımız belediyeyi tekrar geri almayı başardık. Şimdi bunun bizde kalması için çok daha fazla çalışmamız gerekiyor.” dedi.

Konuşmasında İstanbul seçimleri ve erken seçim için yorumda bulunan İlçe Başkanı Akman, “İstanbul seçim sonuçları 6 Mayıs’ta net olarak açıklanacak. Bu açıklanacak sonuca göre iptal edilme olursa, sonbaharda erken genel seçim olabilir. Bunun hazırlığına şimdiden başlayacağız.” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.