Acarlar, Temel’i Ağırladı

İncirliova Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şerif Temel, seçim çalışmaları kapsamında Acarlar Mahallesi’nde toplantı düzenledi. Acarlar sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantı da konuşan Bağımsız Aday Şerif Temel, “Göreve geldiğimizde buranın tekrar..

Acarlar, Temel’i Ağırladı
Yayınlanma: Güncelleme: 467 views

İncirliova Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şerif Temel, seçim çalışmaları kapsamında Acarlar Mahallesi’nde toplantı düzenledi. Acarlar sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantı da konuşan Bağımsız Aday Şerif Temel, “Göreve geldiğimizde buranın tekrar belde olması için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

Bağımsız Aday Şerif Temel konuşmasında, “Nasıl Büyükşehir’in merkez ilçesi varsa, İncirliova ilçesininde merkez beldesi olacak. Bunu birlikte yapacağız. Acarlar, Dünya’nın bahsettiği bir ırktan geliyor. Onun için esnaflığı, tüccarlığı, işçiliği ve Acar kelimesinin anlamı her yerde anlatılır. Burada bulunan Sayın Ayhan kardeşimin temsilcisi bize çiçek verdi. Sayın Ayhan Yener benim öz amcam gibi sevdiğim kişinin torunuyla evli. Babası kardeşim gibidir. Beraber büyüdük burada.

Acarlar’ı sevmek bir erdemliktir, bir samimiyettir, bir insanlık borcudur. Konuşacak çok şeylerimiz var fakat bazı kardeşlerimiz yalan yanlış laflar üretiyorlar. Bakın Ayhan Yener kardeşim bir yola çıktı, bende bir yola çıktım. Fakat dostluğumuz bakidir. Siyasetimiz ayrı olsa dahi hedefimiz birdir. Hedefimiz hem İncirliova, hem Acarlar’dır. And olsun ki Büyükşehir yasası geldiğinde Acarlar’ın mahalle yapılması, benim yüreğimi kor gibi yaktı. Ayhan kardeşimle bu durumu konuştuk. Nasıl bir Büyükşehir’in merkez ilçesi varsa, Acarlar’ı da bizim merkez beldemiz yapmalıyız dedim. Gerekirse Ankara’ya gider, gerekirse Savaş’ın yanına gider, gerekirse Çerçioğlu’nun yanına çıkar, burayı merkez beldesi yapalım dedim.

Bir de bugün Metin kardeşim biliyorsunuz son görevlerini tamamlıyor. Onu ziyarete geldiğimizde gördüm ki tek başına seçmen pusulalarını dağıtıyor. Çok zor bir görev. Allah nasip ederse, Acarlar’ın doğusunda Bahçelievler Mahallesi, burada Hal Mahallesi, öbür yanda da Çay Mahallesi olarak 3 tane muhtarlık yapılacak.” dedi. Konuşmalarının devamında projelerini anlatan Temel, Acarlar Mahallesi’nden destek istedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.