Sıcak asfalt için ilk kepçeyi belediye önüne vurdular

Aydın Büyükşehir Belediyesi İncirliova Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesinde yapacağı asfalt çalışmasına belediye önünden başladı. Mesaiye gelen personel belediyenin önünün kapalı görünce şok yaşadı. Başkan Kaya’da, “Tam da belediye binasının..

Sıcak asfalt için ilk kepçeyi belediye önüne vurdular
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Aydın Büyükşehir Belediyesi İncirliova Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesinde yapacağı asfalt çalışmasına belediye önünden başladı. Mesaiye gelen personel belediyenin önünün kapalı görünce şok yaşadı. Başkan Kaya’da, “Tam da belediye binasının önünün kazılması biraz manidar ama yine de teşekkür ederiz. Tüm yolları yapmaya davet ediyorum” dedi.

Sıcak asfalt için ilk kepçeyi belediye önüne vurdular

Yıllardan beri asfalt çalışması yapılması beklenilen İncirliova’nın en işlek caddesi olan Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi, İYİ Partili Aytekin Kaya’nın AK Parti’ye geçmesiyle hız kazandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ise dün caddenin asfaltlama çalışmalarının yapılacağını duyurdu. Koçarlı Kavşağı ile Yalkıdere Çayı’na kadar uzanan cadde de bugün çalışma başladı. Ancak caddenin başı veya sonundan değil çalışma tam ortadan İncirliova Belediyesi hizmet binası önünden başladı. Sabah mesaiye gelen personel belediye önünün iş makinesiyle kazıldığının şokunu yaşadı. Vatandaşlar ise yapılan işe bir anlam veremedi.

Sıcak asfalt için ilk kepçeyi belediye önüne vurdular

“BELEDİYE ÖNÜNDEN BAŞLANMASI MANİDAR”

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’da, “Demek ki oluyormuş. 4 buçuk yıl İncirliova halkını hizmet için bekletmeye gerek yokmuş. Tam da belediye binasının önünün kazılması biraz manidar ama yine de teşekkür ederiz. Özlem Çerçioğlu’nu İncirliova’da Aydın Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki tüm yolları yapmaya davet ediyorum. Sadece burayla kalmasın tüm yolları yapsın, İncirliova yıllardır Büyükşehir’den beklediği hizmetleri alsın” dedi.

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.