‘8 ay sonra görüşmek üzere’ diyerek istifa etti

Aydın’ın İncirliova İlçe Belediyesinde sular bir türlü durulmuyor. Aytekin Kaya’nın İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçmesinin ardından İYİ Partili Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Ceylan Tabak’ta görevinden istifa ettiğini açıkladı…

‘8 ay sonra görüşmek üzere’ diyerek istifa etti
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Aydın’ın İncirliova İlçe Belediyesinde sular bir türlü durulmuyor. Aytekin Kaya’nın İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçmesinin ardından İYİ Partili Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Ceylan Tabak’ta görevinden istifa ettiğini açıkladı.

 

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti saflarına katıldı. İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Ceylan Tabak ise sosyal medya hesabından başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Tabak, yaptığı paylaşımda, “Haksız bir davada zirve olmaktansa haklı bir davada zerre olmayı tercih ederim. Düsturuyla çıkmış olduğum bu yolda T. C. İncirliova Belediye Başkan Yardımcılığından bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Her daim partimin hizmetinde yoluma devam ediyorum. 8 ay sonra görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.