Küçük Düzyol, erkekliye ilk adımı attı

Aydın’ın İncirliova İlçesinde elektronik üzerine esnaflık yapan Ozan ve Hilal Düzyol’un oğlu İbrahim Eren Düzyol, Kültür Park’ta yapılan sünnet organizasyonu ile erkekliğe il adımı atmanın mutluluğunu yaşadı. Kültür Park’ta yapılan..

Küçük Düzyol, erkekliye ilk adımı attı
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Aydın’ın İncirliova İlçesinde elektronik üzerine esnaflık yapan Ozan ve Hilal Düzyol’un oğlu İbrahim Eren Düzyol, Kültür Park’ta yapılan sünnet organizasyonu ile erkekliğe il adımı atmanın mutluluğunu yaşadı.

Küçük Düzyol, erkekliye ilk adımı attı

Kültür Park’ta yapılan sünnet organizasyonunda erkekliğe ilk adımı atan İbrahim Eren Düzyol’un ailesi davetlileri girişte karşıladı. Sünnet organizasyonuna İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Aydın Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ferdi Uzun’un yanı sıra çok sayıda davetli katılım gösterdi. Ozan ve Hilal Düzyol çifti ise davetlilerle yakından ilgilendi. Davetliler ise Düzyol ailesini tebrik etti.

Küçük Düzyol, erkekliye ilk adımı attı

ResimLink - Resim Yükle

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.