Kıbrıs Gazisinin boşanma davası yılan hikayesine döndü

  https://www.youtube.com/watch?v=LmI0pVjCoc8Aydın’ın İncirliova İlçesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Nedim Budak (69) 31 yıl önce evlendiği ve 8 yıl birlikte olduktan sonra 13 yıl ayrı yaşadığı eski eşi G.B.’den 10 yıldan beri..

Kıbrıs Gazisinin boşanma davası yılan hikayesine döndü
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

 

https://www.youtube.com/watch?v=LmI0pVjCoc8Aydın’ın İncirliova İlçesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Nedim Budak (69) 31 yıl önce evlendiği ve 8 yıl birlikte olduktan sonra 13 yıl ayrı yaşadığı eski eşi G.B.’den 10 yıldan beri boşanamıyor. Yılan hikayesine dönen boşanma davasında 35 duruşma görüldü hakim çifti 2 kez boşamasına rağmen, G.B.’nin boşanmak istememesi üzerine bölge idare mahkemesine itirazda bulunuldu.

Kıbrıs Gazisinin boşanma davası yılan hikayesine döndü

Cumhuriyet Mahallesinde yaşamını yalnız sürdüren Kıbrıs Gazisi Nedim Durak, 1992 yılında G.B. ile evlendi. Bu evlilikten 2 çocukları olan çift 8 yıl sonra ayrı yaşamaya başladı. 13 yıl ayrı yaşadıktan sonra 2013 yılında boşanma davası açan Nedim Durak, hayatının şokunu yaşadı. 10 yıldan beri bir türlü bitmeyen boşanma davası nedeniyle hayatı karardı. 35’in üzerinde duruşma yapıldı, hakim 2 kez çifti boşamasına rağmen G.B.’nin boşanmak istememesi üzerine 2 kez bir üst mahkemeye itirazda bulunuldu. Halen devam eden mahkemenin bitmesini isteyen Durak, bir an önce boşanmak istediğini söyledi.

 

Kıbrıs Gazisinin boşanma davası yılan hikayesine döndü

“NE OLUR BİZİ BOŞAYIN ARTIK”

“Ne olur bizi boşayın” diyen Durak, “10 yılım mahkemelerde geçti. Bu nedenle hayatıma da çeki düzen veremedim. Yaşamım alt üst oldu. Bir türlü boşanma davası bitmedi. 31 bir yıl önce evlendik ama sadece 8 yıl birlikte yaşadık. Tam dava sonuçlanacak diyoruz. Bir eksik çıkıyor veya eski eşim boşanmayı kabul etmiyor. Ne olur sesimi duyun bir önce artık mahkemenin bitmesini istiyorum. Bu yaşta hala mahkemelere gidip geliyorum. Koliyle mahkeme evrağı var. Bir an önce boşanmak istiyorum” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.