İncirliova Belediyespor’a 3 takviye

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu sezon mücadele edecek olan İncirliova Belediyespor dış transfer çalışmalarında 3 futbolcuyu renklerine bağladı. İncirliova Belediyespor dış transferde Sökespor’dan stoper Şahit Fırat’ı, Tavşanlı Tepecikspor’dan forvet Hamzacan..

İncirliova Belediyespor’a 3 takviye
Yayınlanma: Güncelleme: 578 views

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu sezon mücadele edecek olan İncirliova Belediyespor dış transfer çalışmalarında 3 futbolcuyu renklerine bağladı.

İncirliova Belediyespor’a 3 takviye

İncirliova Belediyespor dış transferde Sökespor’dan stoper Şahit Fırat’ı, Tavşanlı Tepecikspor’dan forvet Hamzacan Başak’ı ve Çiğli Belediyespor’dan kanat oyuncusu Semih Atıl ile sözleşme imzaladı. Kulüp binasında yapılan imza törene Kulüp Başkanı Bekir Kaykı ve yöneticiler katıldı. Güçlü bir kadro oluşturarak hedeflerinin BAL’da kalıcı olmak olduğunu belirten Başkan Kaykı, ellerindeki imkanlar dahilinde takıma en iyi transferleri yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

İncirliova Belediyespor’a 3 takviye

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.