Kaptanlığını yaptığı takıma antrenör oldu

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan İncirliova Belediyespor’un geçen sezon kaptanlığını yapan Süleyman Gürgün, takımın başına antrenör olarak getirildi. Kulüp Başkanı, Bekir Kaykı, “Gençlerden oluşan bir ekip..

Kaptanlığını yaptığı takıma antrenör oldu
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan İncirliova Belediyespor’un geçen sezon kaptanlığını yapan Süleyman Gürgün, takımın başına antrenör olarak getirildi. Kulüp Başkanı, Bekir Kaykı, “Gençlerden oluşan bir ekip kurarak, Süleyman Gürgün’ün de tecrübesiyle hedefimiz BAL’da kalmak olacak” dedi.

 

Aydın Amatör Süper Lig’de geçen sezon şampiyonluğu göğüsleyerek BAL’a çıkan İncirliova Belediyespor, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Bekir Kaykı, geçen sezon takımın yükünü çeken kaptan Süleyman Gürgün’ü, bu sezon antrenör olarak takımın başına getirdi. İncirliova Belediyespor Kulüp binasında yapılan imza törenine Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Kulüp Başkanı Bekir Kaykı ve yöneticiler katıldı. Kaykı, “Bu sezon BAL’da mücadele edeceğiz. Antrenör olarak Süleyman Gürgün ile anlaşma sağladık. Takıma omurgasını oluşturacak takviyeler yapacağız. Ancak çoğunluğu gençlerden oluşan bir takım ile mücadele edeceğiz. Amacımız bu sezon zorlu bir fikstür ile mücadele vereceğimiz BAL’da kalmak olacak. Transferlerimizi tamamladıktan sonra takım olarak sezon açılışı yapıp antrenmanlara başlayacağız” dedi. Süleyman Gürgün’de, yıllarca futbol oynayıp bu sezon antrenörlüğünü yapacağı İncirliova Belediyespor için elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti. İç transferde ise anlaşma sağlanan başarılı futbolcu Halil İbrahim Yılmaz’ın ise takım kaptanlığı yapacağı belirtildi.   Belediye Başkanı Aytekin Kaya’da takıma yeni sezonda başarılar diledi.

 

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.