Gündem ve beraberindekilere il başkanından sıcak karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İncirliova İlçe Başkan Adayı Rahmi Gündem beraberindeki heyetle CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi’yi ziyarete etti. Gündem’in çiçek takdim ettiği Saatçi’nin oldukça sıcak karşılaması dikkatlerden kaçmadı. Üyelerle..

Gündem ve beraberindekilere il başkanından sıcak karşılama
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İncirliova İlçe Başkan Adayı Rahmi Gündem beraberindeki heyetle CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi’yi ziyarete etti. Gündem’in çiçek takdim ettiği Saatçi’nin oldukça sıcak karşılaması dikkatlerden kaçmadı.

Gündem ve beraberindekilere il başkanından sıcak karşılama

Üyelerle olduğu kadar CHP’nin üst düzey milletvekili ve il başkanıyla da görüşmelerini sürdüren CHP İncirliova İlçe Başkan Adayı Rahmi Gündem, yarın yapacağı adaylık açıklaması öncesi CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Gündem ve beraberindekileri İl Başkanı Hikmet Saatçi karşıladı. Gündem’in çiçek takdim ettiği Saatçi’nin sıcak ve samimi davranışı dikkatlerden kaçmadı. Gündem ve Saatçi, yaklaşan kongre ile ilgili istişare ederek uzun süre sohbet etti. Gündem, İncirliova İlçe Başkanlığını en iyi şekilde yapacağını düşündüğü için aday olduğunu söyledi. Saatçi ise Gündem ismini uzun süredir çok duyduğunu ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi. Gündem ayrıca İl Başkanı ve milletvekillerini de yarın yapacağı adaylık açıklamasına davet etti.

DSP’den İlçe Başkanlığı görevi yaptıktan sonra ayrılan ve CHP’ye üye olan Özge Gümüş Eser ise Rahmi Gündem’in her alanda çalışmasına destek veriyor. Yola birlikte çıktıklarını ifade eden Eser, kongreye kadar çalışmalara devam edeceklerini ve kongrede kazanacaklarını ümit ettiğini söyledi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.