Gündem; Delege seçimlerinin demokratik yapılmasına izin verilmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, yaşanan delege seçimlerinde partimize daha fazla zarar gelmemesi için bugün itibariyle liste çıkarmadım. Üstüne basa basa söylüyorum ben CHP İlçe..

Gündem; Delege seçimlerinin demokratik yapılmasına izin verilmiyor
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, yaşanan delege seçimlerinde partimize daha fazla zarar gelmemesi için bugün itibariyle liste çıkarmadım. Üstüne basa basa söylüyorum ben CHP İlçe Başkan adaylığını bırakmadım. CHP ilçe başkan adayıyım ve adaylığım devam ediyor” dedi.

 

Delege seçimlerine dışarıdan müdahalenin partiye zarar verdiğine değinen CHP İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, “İncirliova’da delege seçim süreci devam ediyor. Delege seçimlerinde her türlü ayak oyunları oynandı. Bundan dolayı bugün yapılan delege seçiminde 3 mahallede liste çıkarmadım ve son 12 mahallede de çıkarmayacağım. Bunun nedeni ise CHP’ye daha fazla zarar gelmemesi içindir. Çünkü dışarıdan çok müdahale var. Önümüzde bir yerel seçim süreci var ve bunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Demokratik bir şekilde seçim yapılamaması için bazı kişiler ellerinden gelen kötülüğü yaptı. Bu yapılanlar partimize büyük zarar veriyor. Adil bir şekilde delege seçimleri yapılmasını çok isterdik ancak buna izin vermediler. Partime küs değilim yine partimin emrinde ve yanındayım” dedi.

“ADAYLIKTAN ÇEKİLMEDİM”

Gündem, “Üstüne basa basa söylüyorum CHP İlçe Başkan adaylığından çekilmedim. Adaylığım hala devam ediyor. İlçe Başkan adayı Ümit Yaşar, biz beyaz liste ile bugün yapılan delege seçimlerine katılmadığımız için tek listeyle katıldı. Karşısında liste olmamasına rağmen sosyal medya hesabından kazandığını paylaşıyor. Her yerde kazandığını haykırıyor. Zaten tek liste ile katılıyorsun. Kazandım diye nara atma” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.