Gündem: CHP’ye yeniden heyecan getirmeye geliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, Sandıklı Mahallesinde üye ziyaretlerini sürdürerek kendisine destek istedi. Çıktıkları yolun zor ve engebeli olduğuna vurgu yapan Gündem, her şeye rağmen..

Gündem: CHP’ye yeniden heyecan getirmeye geliyoruz
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, Sandıklı Mahallesinde üye ziyaretlerini sürdürerek kendisine destek istedi. Çıktıkları yolun zor ve engebeli olduğuna vurgu yapan Gündem, her şeye rağmen kazanmak için yola çıktıklarını söyledi.

 

Gündem: CHP’ye yeniden heyecan getirmeye geliyoruz

CHP’de 3 Temmuz’da başlayacak delege seçimleri öncesi temas edilmeyen üye kalmayana kadar çalışmalarına ara vermeden sürdüren İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, dün akşam Sandıklı mahallesinde üyeleri ziyaret ederek mahalle kahvehanesinde sohbet etti. Her gittiği mahallede üyeler tarafından sıcak karşılanan Gündem, “Çıktığımız bu yol zor ve engebeli bir yoldur. Ama biz her şeye rağmen bu yola kazanmak için çıktık. Delege seçimlerine az bir süre kaldı bayramdan hemen sonra başlayacak. Partimize üye olan ve oy kullanacak her bireye tek tek ulaşmaya çalışıyoruz. İnşallah kuracağımız yönetimle seçimi kazandığımız taktirde, İlçede özellikle gençler ağırlıklı bir değişim yaşanacak. İncirliova’da CHP’ye yeniden heyecan getirmeye geliyoruz” dedi.

Gündem: CHP’ye yeniden heyecan getirmeye geliyoruz

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.