Gündem; Bir CHP’li olarak bizleri derinden üzmüştür

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, “CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, partimizi ziyaret etmiş. Bir ilçe başkan adayı olarak biz bunu sosyal medyadan öğreniyoruz. İlçe Başkanı..

Gündem; Bir CHP’li olarak bizleri derinden üzmüştür
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, “CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, partimizi ziyaret etmiş. Bir ilçe başkan adayı olarak biz bunu sosyal medyadan öğreniyoruz. İlçe Başkanı Hasbi Akman bizlere ve üyelere neden mesaj yoluyla haber vermedi. Bir CHP’li olarak bu bizleri derinden üzmüştür” dedi.

Gündem; Bir CHP’li olarak bizleri derinden üzmüştür

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, İncirliova İlçe Örgütüne seçimde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Yapılacak kongrede ilçe Başkan adayı olan Rahmi Gündem ve Ümit Yaşar ve birçok üyenin ziyaretten haberdar edilmemesi nedeniyle Gündem, ilçe yönetimine tepki gösterdi. Gündem, “Evrim Karakoz, partimizin seçtiği hepimizin desteklediği değerli bir büyüğümüzdür. İlçemize gelmesi bizleri oldukça mutlu eder. Ancak milletvekilimizin ziyaretinden ne yazık ki ne ben nede diğer aday arkadaşımız ile birçok partilinin haberdar edilmemesi bizleri derinden üzmüştür. Milletvekilimizin geldiğini bizler sosyal medyadaki paylaşımlardan öğreniyoruz. Aydın’da yüzbinlerce oy alarak milletvekili seçilen Evrim Karakoz, sadece kadın kolları ve yönetimden birkaç kişi ile karşılanmıştır. Evrim Karakoz hepimizin vekilidir. CHP’de hepimizin partisidir. İncirliova’da CHP’yi yönetenler durumu buralara kadar getirdi. Bizler bu nedenle CHP’yi eski günlerine taşımak için aday olduk” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.