CHP Kadın Kolları Başkanı ve yönetimle birlikte istifa etti

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın dün akşam İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçmek için Ankara’da olduğu şu saatlerde CHP İncirliova Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar’da yönetimiyle birlikte görevinden istifa..

CHP Kadın Kolları Başkanı ve yönetimle birlikte istifa etti
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın dün akşam İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçmek için Ankara’da olduğu şu saatlerde CHP İncirliova Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar’da yönetimiyle birlikte görevinden istifa ettiğini açıkladı.

 

 

İncirliova siyasetinde sular durulmuyor. Aytekin Kaya’nın İYİ Parti’den istifa etmesinin ardından bugünde CHP İncirliova Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar, yöetim kurulu ile birlikte görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çağlar sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla; “3 Temmuz 2019 da atamayla başlayan CHP İncirliova Kadın Kolu Başkanlığı görevimi 30 Ocak 2020 tarihinde yüksek katılımla, şölen havasında yaptığımız kongremizde seçilerek bugüne kadar sürdürmüş bulunmaktayım. 4 senelik görev sürecimde partime, örgütüme ve İncirliova halkına olan sevgim ve inancıma, savunduğumuz ‘’hak, hukuk, adalet ‘’ anlayışıyla, partime zarar vermemek adına, ‘’kol kırılır, yen içinde kalır’’ diyerek sabrettiğimiz, sustuğumuz ne varsa belirtmeliyim ki, bugün karşımıza çıkmıştır.

Genel Merkez yönetiminden başlayarak, particilikten uzaklaşan, taraf olmaya zorlayan bu zihniyetin bizleri getirdiği nokta çok üzücüdür. İncirliova Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla aktif olarak yapmış olduğumuz çalışmalarımız 2020 kongremizde yönetim kurulu üyesi arkadaşımın mikrofon başında İl Kadın Kolları Başkanının azarlamasıyla ‘’mükafatlandırılmıştır’’. Bu olay kongreye katılan üyelerimizin hafızalarına kazınmıştır.

2021’de tüm dünyayı sarsan pandemide arkadaşlarımla aktif olarak sahada yaşlının, hastanın ihtiyacına koşarken göstermiş olduğumuz çaba, emek; bu süreçte kapalı olan parti binasında toplantı yapmadığımız gerekçesiyle görevden alınmamızla ‘’mükafatlandırılmıştır’’.

İl Kadın Kolları Başkanı 2019 yılı atama sürecimizden bugüne kadar ilçe başkanlığımıza gelmemiş olmasından, geldiği nadir zamanlarda da çalışkan bir ilçe kadın kolları yönetimini yok sayarak gezip gitmesinden bahsetmiyorum bile.

Görevden alındıktan sonra bugün hala görevimize devam etmemizin nedeni, parti üst kurullarının bu haksızlığa sessizliğine rağmen, olayın duyulmasıyla 2 saat içinde İncirliova Belediye Başkanı başta olmak üzere tüm İncirliova örgütümüzün bu haksızlığa müdahale ederek ayaklanmasıdır.

2023 Genel seçimlerinin ardından ilçe genelinde delege seçimleriyle başlayan gerginlikte yine şahsım ve ekibim ile toparlayıcı, çözüm odaklı partimizde sulhu sağlamaya yönelik çabalarımız da ilçemizde yaşanan tüm olaylara sessiz kalınmasıyla mükafatlandırılmıştır” dedi.

“İNCİRLİOVA’YA AYAK BASMADILAR”

Çağlar, “Siyasetin gereği, yaşanan anlaşmazlıklar, kırgınlıklar büyüklerin araya girmesiyle çözülür diyerek 15 gündür başvurduğum, görüştüğüm parti büyüklerimin, vekillerimin, yetkili yönetimlerin hiçbir müdahale etmemeleriyle gelinen şu noktada kazanılmış bir belediyenin kaybedilmesi için her koşul sağlanmıştır. İncirliova belediyesi, örgütü ve halkıyla kaderine bırakılmış, yetkililer İncirliova’ya bir kez olsun ayak basmamıştır. 4 senelik emek ve çalışmalarımız yok sayılmış, bu süreçteki ılımlı, birleştirici ve çözüm odaklı çalışmalarımız sonuçsuz kalmıştır.

Elimizden geleni yapmış olmanın vicdani rahatlığıyla, hiçbir baskı altında kalmadan İncirliova Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimle birlikte görevimizden istifa ettiğimizi tüm kamuoyuna saygılarımla bildiririm” diye konuştu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.