CHP İlçe Başkan adı Gündem’den Ziraat odası ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, Ziraat Odası Başkanı Ali Oğuzhan Ülgüdür’ü makamında ziyaret etti. Ülgüdür, partinin gençlere ve yeni yüzlere ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı. Gündem..

CHP İlçe Başkan adı Gündem’den Ziraat odası ziyareti
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkan adayı Rahmi Gündem, Ziraat Odası Başkanı Ali Oğuzhan Ülgüdür’ü makamında ziyaret etti. Ülgüdür, partinin gençlere ve yeni yüzlere ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı. Gündem ise, “Sizlerin desteği ile bunu başarmaya geliyoruz” dedi.

 

CHP İncirliova İlçe Başkanı Rahmi Gündem beraberindekilerle birlikte yaklaşık 6 ay önce göreve seçilen Ziraat Odası Başkanı Ali Oğuzhan Ülgüdür’ü makamında ziyaret etti. Gündem ve beraberindekileri sıcak karşılayan Ülgüdür, partiye yeni ve genç insanların kazandırılması gerektiğini bunun yapılması durumunda elinden gelen desteği vermeye çalışacağını söyledi. Rahmi Gündem ise, “Göreve partiye taze kanların katılması için talip oldum. Yepyeni bir yönetimle görev yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Tabi ki bu sizlerin ve partimizin çok değerli üyelerinin destekleri ile olacak. Göreve geldiğimiz andan itibaren temiz ve yepyeni bir sayfa açacağız. Şeffaf bir şekilde yöneterek partimizin çıtasını daha yukarılara taşıyacağız. Ziraat Odası Başkanımızın Osmanbükü Mahallesinden olması dolayısıyla kendisinden destek istedik. Sıcak bir sohbet ortamında bizden desteğini esirgemeyeceğini söyledi. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.