Bir grup ülkücüden Çerçioğlu’na manalı ziyaret

MHP’li Gürşat Kale döneminde İncirliova Belediyesinde çalışan ve Aytekin Kaya döneminde işten çıkarılan eski Ülkü Ocak Başkanı Volkan Baytaş’ın aralarında bulunduğu bir grup ülkücü Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu..

Bir grup ülkücüden Çerçioğlu’na manalı ziyaret
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

MHP’li Gürşat Kale döneminde İncirliova Belediyesinde çalışan ve Aytekin Kaya döneminde işten çıkarılan eski Ülkü Ocak Başkanı Volkan Baytaş’ın aralarında bulunduğu bir grup ülkücü Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçmesi ilçede gündem konusu oldu. MHP’li Gürşat Kale döneminde İncirliova Belediyesinde çalışan ancak Aytekin Kaya döneminde işten çıkarılan aralarında eski Ülkü Ocak Başkanı Volkan Baytaş’ın da bulunduğu bir grup ülkücü Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti. Özlem Çerçioğlu tarafından paylaşılan fotoğraf şaşkınlık yarattı. Özlem Çerçioğlu’da paylaşımda “İncirliovalı esnaflarımızı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.