Beklenen oldu, Aytekin Kaya İYİ Parti’den istifa etti

Aydın’ın İncirliova İlçe Belediye Başkanı Aytekin Kaya, 2019 yerel seçimlerinde seçildiği İYİ Parti’den istifa etti.   2019 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’den İncirliova Belediye Başkanı Seçilen Aytekin Kaya, yerel seçimlere 8..

Beklenen oldu, Aytekin Kaya İYİ Parti’den istifa etti
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Aydın’ın İncirliova İlçe Belediye Başkanı Aytekin Kaya, 2019 yerel seçimlerinde seçildiği İYİ Parti’den istifa etti.

 

2019 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’den İncirliova Belediye Başkanı Seçilen Aytekin Kaya, yerel seçimlere 8 ay kala partisinden istifa ettiğini açıkladı. Kaya yaptığı yazılı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde İncirliova’da yaşanan olaylar parti içinde sıradan bir delege seçimi olmaktan çıkmış, birilerinin ucuz siyasi menfaat kavgasına dönüşmüştür. Yaşanan bu çirkin olaylar beni artık İncirliova’nın geleceği için bir karar almaya zorlamıştır. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun parti içinde yaşanan olaylara karşı aldığı tutum, şahsıma göstermiş olduğu haksız tepki sebebiyle artık Özlem Çerçioğlu ile birlikte İncirliova’ya hizmet etme şansımız kalmamıştır.

Mesele İncirliova’nın geleceği meselesidir. İncirliova’nın yıllardır beklediği hizmetleri bir an önce alması meselesidir. Bizim amacımız İncirliova’ya hizmetken kimse bizden parti içindeki “sen ben” kavgalarına susmamızı beklemesin. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya olarak İncirliova’nın geleceğini Özlem Çerçioğlu-Fatih Atay kavgası için heba edemem. Çünkü benim tek bir amacım var İncirliova’ya hizmet etmek. Ben İncirliova’ya hizmet etmek için bu kadar çabalarken Özlem Çerçioğlu- Fatih Atay kavgasıyla uğraşmak zorunda değilim. Birilerinin siyasi hesaplaşması uğruna kimsenin kaprisini çekmek zorunda hiç değilim. Üstelik bu kişi kendini Aydın’ın sahibi olarak gören Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olsa dahi. Bu zamana kadar var gücümle İncirliova için çalıştım. Gecemi gündüzüme kattım, yağmurda, selde, iyi günde kötü günde halkımın yanında ve hizmetinde oldum. Yetim hakkı yemedim, çalmadım, çırpmadım. Belediyeye alınan tek bir vidanın dahi hesabını sordum. Milletin parasıyla kimseyi zengin etmedim. Her zaman İncirliova’nın onurunu, şerefini korudum.

Ben bu göreve hizmet için geldim. İncirliova’ya hizmet etmek için de var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bu sebeple İYİ Parti’nden ayrılıyor, Millet İttifakından çekiliyorum. Aldığım bu karar partilerin kurumsal kimliklerine bir eleştiri kesinlikle değildir. Küçük dağları ben yarattım, her şeyi ben bilirim, ‘ben ne dediysem o olacak’ zihniyetine bir tepkidir. Buyurun kısır siyasetiniz sizin olsun” dedi.

 

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.