Başkan Kale, 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, İncirliova’daki sağlık kuruluşlarını gezerek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Sağlık çalışanlarına çiçek veren Kale, yaptıkları kutsal..

Başkan Kale, 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, İncirliova’daki sağlık kuruluşlarını gezerek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Sağlık çalışanlarına çiçek veren Kale, yaptıkları kutsal görev için teşekkür etti.

Başkan Kale yaptığı açıklamada ” İnsanların acılarını azaltmak, tıbbi müdahalelerle onların daha sağlıklı ve nitelikli bir yaşam sürmesini sağlamak gibi önemli ve kutsal bir görevi üstlenen, gece gündüz demeden fedakarca çalışan, zaman zaman çeşitli saldırı ve şiddet olaylarına maruz kalan sağlık çalışanlarımıza saygılarımı sunuyor, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum. ” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.