AK Partili belediyelerden İncirliova’ya araç desteği yağdı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından İncirliova Belediyesinden dün alınan otobüs ve sulama aracının tepkilere neden olmasının ardından AK Partili İlçe belediyeleri araç desteğinde bulundu. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın İYİ Parti’den..

AK Partili belediyelerden İncirliova’ya araç desteği yağdı
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından İncirliova Belediyesinden dün alınan otobüs ve sulama aracının tepkilere neden olmasının ardından AK Partili İlçe belediyeleri araç desteğinde bulundu.

AK Partili belediyelerden İncirliova’ya araç desteği yağdı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın İYİ Parti’den istifa etmesinin ardından gelişen olaylar sonrası Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından 2019 yılında verilen otobüs ve sulama aracı geriye alındı. Araçların geriye alınması ilçede gündem olurken, bugün AK Partili ilçe belediyelerinden araç desteği yağdı. Nazilli Belediyesi Otobüs, Koçarlı Belediyesi kamyon ve Köşk belediyesi ise kepçe yolladı. Nazilli belediyesi tarafından gönderilen otobüs Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ertürk tarafından İncirliova Belediye Başkan Vekili Bekir Kaykı’ya teslim edildi.

“HALKIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”

İncirliova Belediye Başkan Vekili Bekir Kaykı, “Dün Aydın Büyükşehir Belediyesince hiçbir gerekçe göstermeksizin hasta taşıma aracı olarak kullandığımız otobüsümüz ve sulama kamyonumuz geri alındı. Bugün Nazilli Belediyesi destek amaçlı bir otobüs getirdi. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a, Başkan Yardımcısı Ali Ertürk’e ve Nazilli halkına bu destekleri için teşekkür ediyoruz.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya göreve geldiği günden bugüne İncirliova halkını hizmet konusunda hiçbir zaman mağdur etmedi. Yılmadan yorulmadan çalıştı.

Hasta taşıma başta olmak üzere hiçbir konuda yine halkımızı mağdur etmeyeceğiz” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.