AK Kadınlardan Rıdvan’a doğum günü sürprizi

İncirliova Hürriyet Mahallesinde yaşayan zihinsel engelli Rıdvan Hızlıtan’ın 26 yaş günü, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice İrik ve yönetimi tarafından sürpriz bir pastayla kutlandı. Doğum günü kutlanan Rıdvan,..

AK Kadınlardan Rıdvan’a doğum günü sürprizi
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova Hürriyet Mahallesinde yaşayan zihinsel engelli Rıdvan Hızlıtan’ın 26 yaş günü, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice İrik ve yönetimi tarafından sürpriz bir pastayla kutlandı. Doğum günü kutlanan Rıdvan, büyük sevinç yaşadı.

AK Kadınlardan Rıdvan’a doğum günü sürprizi
AK Kadınlardan Rıdvan’a doğum günü sürprizi

AK Parti İncirliova Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Hatice İrik, ev ziyaretleri kapsamında Hürriyet Mahallesinde daha önce ziyaret ettiği zihinsel engelli Rıdvan Hızlıtan’a bu kez pastayla doğum günü sürprizi yaparak gitti. Doğum günü pastasını gören Rıdvan, büyük sevin yaşadı. Kesilen yaş günü pastası misafirlere ikram edildi. AK Parti İncirliova Kadın Kolları Başkanı Hatice İrik’te o anları fotoğrafla ölümsüzleştirdi. İrik, “Gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. İyi ki doğdun Rıdvan. Rıdvan’ın mutlu olması bizleri de oldukça mutlu etti. Yaptığımız ev ziyaretlerinde vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunlarımız olarak biliyor ve çözüm noktası oluşturuyoruz. Rıdvan’da bizim bir kardeşimiz. Onun mutluluğu hepimizin mutluluğu oldu” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.