Yeniden İncirliova’yı kazanmak için yollardayız

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) İncirliova Belediye Başkan aday adaylığını geçen cuma günü yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyuran Funda Türker Çınar, çalışmalara başladı. Çınar, yaptığı paylaşımda, “Yeniden İncirliova’yı kazanmak için yollardayız”..

Yeniden İncirliova’yı kazanmak için yollardayız
Yayınlanma: Güncelleme: 251 views

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) İncirliova Belediye Başkan aday adaylığını geçen cuma günü yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyuran Funda Türker Çınar, çalışmalara başladı. Çınar, yaptığı paylaşımda, “Yeniden İncirliova’yı kazanmak için yollardayız” dedi.

Yeniden İncirliova’yı kazanmak için yollardayız

MHP’den bir dönem Belediye Meclis ve Encümen Üyeliği görevinde de bulunan İnşaat Mühendisi Funda Türker Çınar, seçim çalışmalarına esnafları dolaşarak başladı. İncirliova Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyarette bulunarak yapacağı çalışmaları aktaran Funda Türker Çınar, esnafların kendisine gösterdiği ilgiden oldukça memnun kaldı. Çınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da, “Yeniden İncirliova’yı kazanmak için yollardayız, ziyaretlerdeyiz. Bugünkü duraklarımızdan biri de İncirliova Sanayi esnaflarımız oldu. MHP İncirliova teşkilat başkanımız Ercan Özdemir ve teşkilatımızın emektarlarından değerli kardeşim Serkan Altay ile gönlü güzel Sanayi Esnaflarımıza misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeniden İncirliova’yı kazanmak için yollardayız

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.