Yaşar; İktidar mıyız neyiz nedir bu rehavet

  CHP İncirliova İlçe başkan adayı Ümit Yaşar, “Hepinizin de yakından bildiği üzere uzun yıllardır hiçbir menfaat beklemeksizin vatandaşlarımızın başta sağlık olmak üzere her sorununa derman olabilmek için, gece gündüz..

Yaşar; İktidar mıyız neyiz nedir bu rehavet
Yayınlanma: Güncelleme: 94 views

 

CHP İncirliova İlçe başkan adayı Ümit Yaşar, “Hepinizin de yakından bildiği üzere uzun yıllardır hiçbir menfaat beklemeksizin vatandaşlarımızın başta sağlık olmak üzere her sorununa derman olabilmek için, gece gündüz demeden hizmet etmeye çalışıyorum. Belirtmek isterim ki; kendi içimde bu çabamı bir sosyal sorumluk anlayışının ötesinde vicdani bir sorumluluk olarak görmekteyim.

Haliyle içinde bulunduğum bu hizmetlerde, her siyasi görüşten sayısız vatandaşımızı yakından tanımakla beraber onların gerçek duygularını büyük bir empati ile anlama fırsatı buldum.

Bu tecrübelerden edindiğim bazı anektodları ilk defa sizlere anlatmak istiyorum.

Sizlerden ricam bu kaleme aldığım duygu ve düşünceleri; bir sitem veya şikayet olarak değil aksine samimi bir gözlemin sonucu olarak değerlendirmeniz olacaktır.

Genellikle seçim dönemlerinde, kongrelerde veya süslü salonlardaki topluluklar önünde hep üstüne basa basa söylediğimiz kardeşlik ve birliktelik kavramlarının yaşamdaki karşılığı nedir?

Bu kavramlar günü birlik çıkar temelli ilişkiler üzerine değil; gerçek bir yoldaşlık, hemşerilik tutkusuyla inşa edilmiş ve bizi biz yapan maneviyat üzerine kurulmuş kutsal değerlerdir.

Bu değerler öylesine kuvvetlidir ki ahde vefanın verdiği tutku ile bağlı olduğundan bir kalemde silip atmak mümkün değildir.

Ne yazık ki yakın dönem ziyaretlerde özellikle üyelerimizle yaptığım görüşmelerden çıkardığım sonuç; bırakın üyelerimizi birebir tanıma çabasını, o hemşerilerimizi arayıp hal hatır sormayı bile unutmuşuz.

Bu mudur gerçek örgütçülük? Bu mudur kardeşlik, yoldaşlık?

Bizler yeri geldi bir üye bile kazanmak için dağ bayır demeden, gece gündüz ilmik ilmik işlediğimiz örgütçülük ruhunu yaşatmak için mücadele verirken parti kadrolarındaki bu umursamazlığın sebebi nedir? İktidar mıyız, nedir bu rehavet?

Değerli dostlar daha öncede belirttim yine altını çizerek belirtmek istiyorum. Yarım kalan baharı getirebilmek için boşa harcanacak bir günümüz bile yok. Büyük bir inançla çalışmalıyız.

En önemlisi SAMİMİYETLE çalışmalıyız! Sosyal medyada süslü cümlelerle boy göstermek için değil; hemşerilerimizin kalplerine dokunabilmek için çalışmalıyız.

Unutmadan, atlamadan, bizi biz yapan tüm renkleri kardeşçe kucaklayarak çalışmalıyız.

Çünkü biz birlikte çok daha güçlüyüz” dedi.

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.