Şimşek, mahalleme hizmet için adayım

Uzun yıllar ASKİ’de görev yaptıktan sonra emekli olan ve İncirliova’nın Hürriyet Mahallesi’ne Muhtar adayı olan Mustafa Şimşek (47) çalışmalarını sürdürüyor. Mahallesinin sorunlarını iyi bildiğini ifade eden Şimşek, “Doğup büyüdüğüm mahalleme..

Şimşek, mahalleme hizmet için adayım
Yayınlanma: Güncelleme: 21 views

Uzun yıllar ASKİ’de görev yaptıktan sonra emekli olan ve İncirliova’nın Hürriyet Mahallesi’ne Muhtar adayı olan Mustafa Şimşek (47) çalışmalarını sürdürüyor. Mahallesinin sorunlarını iyi bildiğini ifade eden Şimşek, “Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet borcumu ödemek için varım” dedi.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde 8 yıl çalışan ve İncirliova’da görev alan Mustafa Şimşek 2023 yılında emekli oldu. Doğup büyüdüğü, sokaklarında oynayıp koşturduğu mahallesine hizmet borcunu ödemek için muhtar adayı olduğunu belirten Şimşek çalışmalarını sürdürüyor. Mahallesinin sorunlarını ivedi şekilde çözüme kavuşturacağını ifade eden Mustafa Şimşek, “ASKİ’de 8 yıl görev yaptım. Bu süre içerisinde İncirliova’nın tüm mahallerinin altyapısının yapım çalışmalarında bulundum. Aynı zamanda yaşadığım mahallemin de hangi sokağında hangi caddesinde ne sorun var bunu en iyi bilenlerden birisiyim. Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek için muhtar adayı oldum. Mahallemizin büyükleri, küçükleri, abilerim, ablalarım ve tüm vatandaşlarımız teveccüh gösterip beni seçerlerse elimden gelen her şeyi yapmak için çaba sarf edeceğim. Başta Aydın Büyükşehir Belediyesi olmak üzere İncirliova Belediyesi ve devletin Resmi kurumlarıyla iyi ilişkiler içerisinde çalışarak yapılması gerekenlerin yapılmasını sağlayacağım” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.