Play-Off Umudumuz Son Haftaya Kaldı

Aydın Amatör Süper Lig 1. Grup’ta mücadele eden İncirliova Belediyespor, evinde ağırladığı Koçarlı Belediyespor’u tek golle geçti ve Play-Off hattının 3 puan gerisinde kalarak son haftaya umutlu girdi. İncirliova Stadı’nda..

Play-Off Umudumuz Son Haftaya Kaldı
Yayınlanma: Güncelleme: 181 views

Aydın Amatör Süper Lig 1. Grup’ta mücadele eden İncirliova Belediyespor, evinde ağırladığı Koçarlı Belediyespor’u tek golle geçti ve Play-Off hattının 3 puan gerisinde kalarak son haftaya umutlu girdi.

İncirliova Stadı’nda oynanan maçta İncirliova Belediyespor, rakibi Koçarlı Belediyespor’u 32’de Halil İbrahim Yılmaz’ın attığı tek golle 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle İncirliova 31 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu ve 34 puanlı Kuşadasıspor’u takip etti. Kuşadasıspor gelecek hafta Germencikspor’u ağırladığı maçta mağlup olursa, İncirliova da Didim Belediyespor deplasmanında galip gelirse Play-Off’a İncirliova gidecek. Kuşadasıspor’a Play-Off için 1 puan yeterli olacak. 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.