Öztürk, ‘Zafer’e bu kez muhtar olmak istiyor  

İncirliova’nın Zafer Mahallesi Muhtar adayı Ömür Öztürk, geçen dönem az farkla kaybettiği seçimi bu kez kazanmak için çalışıyor. 2019 Yerel Seçimlerinde de aday olan Öztürk, 5 yıl boyunca muhtar adayı..

Öztürk, ‘Zafer’e bu kez muhtar olmak istiyor  
Yayınlanma: Güncelleme: 126 views

İncirliova’nın Zafer Mahallesi Muhtar adayı Ömür Öztürk, geçen dönem az farkla kaybettiği seçimi bu kez kazanmak için çalışıyor. 2019 Yerel Seçimlerinde de aday olan Öztürk, 5 yıl boyunca muhtar adayı olarak çalışmalarını sürdürdü.

 

İncirliova’nın sevilen esnaflarından Ömür Öztürk, ikici kez yaşadığı mahalleye hizmet için aday oldu. 2019 Yerel Seçimlerde de aday olan Öztürk, bu kez kazanarak mahallesine en iyi hizmeti yapmak istiyor. İlçenin en eski mahallerinden birisi olma özelliği taşıyan Zafer Mahallesi Muhtar adayı Öztürk, çarşı merkezinde işi gereği toplumla iç içe yaşıyor. Her kesiminden iletişimi iyi olan Öztürk, “Geçen dönem de mahallem için aday oldum. Ancak muhtarlığı kazanabilecek yeterli oyu alamdım. 5 yıldan beri esnaflık yaptığım işlerimde şimdi seçim olacakmış gibi çalıştım. Vatandaşlarımızın çözüme kavuşturulabilecek sorunlarını elimden geldiğince çözmeye çalıştım. Yerim yurdum belli işyerim cep telefonu hat bayiliği ile birlikte birçok bayiliği birlikte yapıyorum. Dolayısıyla insanları haftada birkaç kez görme şansım oluyor. Nasip olurda seçmenlerimiz beni tercih eder muhtarlık görevine getirirse şimdiye kadar muhtar olmadan yapmaya çalıştığım işleri bundan sonra daha da hızlı çözmeye çalışacağız. Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek benim için adeta onur ve gururdur. Seçimlere 3 aylık bir süre var bu süre içinde de gerek işyerimde gerekse dışarda mahalle halkımız ile iç içe olacağız. Geçen dönem olmadı ama bu dönem olacak” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.