Özel’den ilk İncirliova ziyaretinde kan bağışı sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkanı ve Kan Bankası olarak bilinen Ümit Yaşar, Aydın Milletvekilleri ile İl Örgütü ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret ederek hayırlı olsun..

Özel’den ilk İncirliova ziyaretinde kan bağışı sözü
Yayınlanma: Güncelleme: 76 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkanı ve Kan Bankası olarak bilinen Ümit Yaşar, Aydın Milletvekilleri ile İl Örgütü ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Özel, Yaşar’a İncirliova ziyaretinde kan bağışında bulunma sözü verdiği öğrenildi.

Özel’den ilk İncirliova ziyaretinde kan bağışı sözü

CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi, İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, Çine ve Koçarlı İlçe Başkanları Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Evrim Karakoz ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyarette bulunarak hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarette Aydın’da Kan Bankası olarak bilinen aynı Zamanda CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile sohbetinde, Aydın’a yapacağı ilk ziyarette kan bağışında bulunacağı sözü verdiği öğrenildi.

İl Örgütü ve Milletvekilleri Özgür Özel’i bir süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

“İNCİRLİOVALILARA SELAMINI İLETTİ”

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Ümit Yaşar ise, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Özgür Özel’e nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız ilk Aydın ziyaretinde kan bağışında bulunacağı ifade etti. Kendilerine teşekkürlerimizi ilettik. Yaptığımız çalışma ve projelerin değerini belirterek tüm İncirliovalı hemşehrilerimize selamlarını iletti. Bizlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş vatan, millet sevdalıları olarak Genel Başkanımızın önderliğinde, Topuklu Efe’miz Özlem Çerçioğlu’nun yanında durmadan İncirliova’mız için ve memleketimiz için çalışacağız” dedi.

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.