Milli Futbolcumuza Büyük Vefasızlık!

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, eski futbolcular adına yemek organizasyonu gerçekleştirdi. Yapılan organizasyonda bir çok eski futbolcu bir araya gelirken, Başkan Kaya ve ekibinin büyük vefasızlığı gözlerden kaçmadı. İncirliova’nın en..

Milli Futbolcumuza Büyük Vefasızlık!
Yayınlanma: Güncelleme: 1.125 views

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, eski futbolcular adına yemek organizasyonu gerçekleştirdi. Yapılan organizasyonda bir çok eski futbolcu bir araya gelirken, Başkan Kaya ve ekibinin büyük vefasızlığı gözlerden kaçmadı. İncirliova’nın en kariyerli ve tek Milli sporcusu olan İbrahim Ertin’in organizasyona davet edilmediği öğrenildi. İncirliova’da halk arasında mevcut Belediye yönetiminin tüm konularda siyasi hareket ettiği dillendirilirken, böyle bir vefasızlığın yapılmış olması vatandaşlar tarafından da tepki aldı. İncirliovaspor’da yıllarca kaptanlık yapmış, Türkiye’nin en köklü kulüplerinde görev almış, hatta Milli Takım derecesine kadar yükselmiş olan İbrahim Ertin’in böyle bir organizasyona çağırılmamasının kötü bir izlenim verdiği dillendiriliyor.

Emektar futbolcularımızdan İbrahim Ertin’in oğlu olan Kemal Ertin’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise “İncirliovaspor formasını yıllarca terletmiş, İncirliova’nın en kariyerli sporcusu olan, A Milli Takım formasını giyerek İncirliova’yı temsil eden futbolcu İbrahim Ertin’in davet edilmediği bir organizasyon, spora siyasetin karıştığının açık ve net göstergesidir.” cümleleri yer aldı. Ertin’in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama büyük ilgi görürken, İncirliova’lı vatandaşlarından da bu durumdan oldukça rahatsız oldukları belirtiliyor.

İNCİRLİOVA SPOR FORMASINI YILLARCA TERLETMIS , İNCİRLİOVANIN YETİŞTİRDİĞİ EN KARİYERLİ SPORCU OLAN, A MILLI FORMAYI…

TC Kemal Ertin paylaştı: 13 Ekim 2019 Pazar
ResimLink - Resim Yükle

YORUMLAR (1)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.