MHP’ye İncirliova’da ‘baba’ aday adayı

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 2 dönemden beri Belediye Meclis Üyeliği yapan İş İnsanı Şevki Can, MHP Genel Merkezi’nde Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Böylelikle MHP’nin İncirliova’da 3 aday..

MHP’ye İncirliova’da ‘baba’ aday adayı
Yayınlanma: Güncelleme: 182 views

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 2 dönemden beri Belediye Meclis Üyeliği yapan İş İnsanı Şevki Can, MHP Genel Merkezi’nde Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Böylelikle MHP’nin İncirliova’da 3 aday adayı oldu.

MHP’ye İncirliova’da ‘baba’ aday adayı

İncirliova’da uzun yıllardan beri müteahhitlik ve inşaat malzemesi ticaretiyle uğraşan ve halk arasında ‘baba’ lakabıyla bilinen ve 2 dönemdir Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdüren Şevki Can, MHP Genel Merkezi’nde giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşme sonrasında aday adaylığı için başvuruda bulundu. Can, adaylık başvurusunu sosyal medya hesabından paylaşarak, “İncirliova’mız için Belediye Başkanı aday adaylığı müracaatınızı yaptık. Rabbim utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Böylelikle Funda Türker Çınar, Ertan Ceber’in ardından MHP’den başvuru yapan 3’üncü aday adayı oldu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.