MHP’li Çınar’a kadınlardan yoğun ilgi

Cumhur İttifakı’ndan Milliyetçi Hareket Partisi İncirliova Belediye Başkan aday adayı Funda Türker Çınar, seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Karış karış İncirliova’yı gezen Cumhur İttifakı aday adayı Çınar’a kadınlardan yoğun..

MHP’li Çınar’a kadınlardan yoğun ilgi
Yayınlanma: Güncelleme: 54 views

Cumhur İttifakı’ndan Milliyetçi Hareket Partisi İncirliova Belediye Başkan aday adayı Funda Türker Çınar, seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Karış karış İncirliova’yı gezen Cumhur İttifakı aday adayı Çınar’a kadınlardan yoğun ilgi oldu.

MHP'li Çınar’a kadınlardan yoğun ilgi

Çalışma ziyaretleri kapsamında İncirliova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, Eyüp Salık ile görüşen Çınar, Aydın ilinde Yılın Ahi’si seçildiği için tebrik etti. İncirliova’nın şehir içi yollarını ve kriz haline dönüşen otopark sorununu konunun uzmanından dinledi. Destek talebinde bulundu.

MHP'li Çınar’a kadınlardan yoğun ilgi

Çarşıda esnaf ziyaretleri gerçekleştiren aday adayı Çınar, ilçede işyeri olan kadın girişimcilerin talep ve önerilerini dinledi. Kadın girişimcilerin Funda Türker Çınar’a ilgisi yoğundu. Sık sık yolu kesilen Çınar’ın ilgiden memnun olduğu görüldü. Ziyaretlerinde destek talebinde bulunan Cumhur İttifakı aday adayı Çınar birlik beraberlik vurgusu yaptı.

MHP'li Çınar’a kadınlardan yoğun ilgi

Çınar, “Çalışmalarımıza planlı programlar halinde devam ediyoruz. Bugünü Kadınlar Günü yaptık. İlçemizde faaliyette bulunan Kadın girişimcilerimizi dinledik. Destek talebinde bulunduk. Eyüp Başkanımızla, İlçemizde çarşı merkezi ve Cumhuriyet mahallemizde kriz haline dönüşen otopark sorunu hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Dün partimize Belediye Meclis Üyesi adaylığı başvurusu yapan partililerimizle beraberdik. Güzel İncirliova’mız için sahada ve masada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hafta sonu da İncirliova’mız için hazırladığımız projeler hakkında ekiple çalışmalarımız devam etti” dedi.

MHP'li Çınar’a kadınlardan yoğun ilgi

Aydın ili ve ilçelerinde kamu kurumlarına ait okul, hizmet binası, hükümet konağı, rehabilitasyon merkezi, polis merkezi, jandarma karakolu ve hastane gibi birçok kamu yatırımının projelerini hazırladığı bilinen Çınar’ın, İncirliova için hazırladığı projeler merakla bekleniyor.

MHP'li Çınar’a kadınlardan yoğun ilgi

MHP'li Çınar’a kadınlardan yoğun ilgi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.