MHP’li Çınar, yağmur çamur dinlemeden çalışıyor

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkan aday adayı Funda Türker Çınar, İncirliova’nın en büyük mahallesi ve emeğin başkenti olan Acarlar Mahallesinde vatandaşları ziyarette bulundu. Yağışı havaya rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren Çınar,..

MHP’li Çınar, yağmur çamur dinlemeden çalışıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 49 views

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkan aday adayı Funda Türker Çınar, İncirliova’nın en büyük mahallesi ve emeğin başkenti olan Acarlar Mahallesinde vatandaşları ziyarette bulundu. Yağışı havaya rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren Çınar, yağmur çamur dinlemiyor.

 

MHP’li Çınar, yağmur çamur dinlemeden çalışıyor

MHP’den İncirliova Belediye Başkan aday adayı olan ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Funda Türker Çınar, ilçenin en büyük mahallesi olan, tarımsal ve ticari faaliyetleriyle Ege Bölgesi’ne yön veren Acarlar Mahallesi’nde vatandaşları ziyaretlerde bulundu.

Çınar’ın ilk durağı Acarlar Belde Belediye Başkanlığı yaptığı sırada görevi başında hayatını kaybeden merhum Yunus Şentürk’ün emaneti Acarlar eski belediye binasında hizmet veren İncirliova Belediyesi Acarlar Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti. Belediye Meclis Üyesi ve Acarlar Koordinatörü Nedim Yıldız ile görüşen Çınar, mahallenin sorunları hakkına bilgi alışverişinde bulundu.

MHP’li Çınar, yağmur çamur dinlemeden çalışıyor

Daha sonra Acarlar Mahalle Muhtarı Kemal Karabulut ile bir araya gelen Çınar, gelecek vizyonu ve önümüzdeki dönem yapılması elzem olan kamu yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Çarşıyı gezen Çınar, mahallenin sevilen esnaflarından, AK Parti İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Cafer Yıldız’a misafir oldu. Birlik beraberlik vurgusu yapan Çınar, Yıldız’dan destek sözü aldı. Çarşı ziyaretlerinde esnaflara hayırlı işler dileyen Çınar’a, MHP İncirliova İlçe Teşkilatı’ndan Halil İrdem ve önceki dönem MHP Belediye Meclis Üyesi ve Acarlar Koordinatörü Bülent Özcen eşlik etti.

MHP’li Çınar, yağmur çamur dinlemeden çalışıyor

Aile ziyaretleri de yapan Çınar, büyüklerin ve kadınların hayır duasını aldı. Destek talebinde bulundu.

Çınar, “Bugün, emeğin, alın terinin ve kardeşliğin merkezi Acarlar’da hemşehrilerimizle beraberdik. Ziyaretlerimize planlı programlar halinde devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı dinliyoruz. Talepleri alıyoruz. Projelerimizi bu doğrultuda şekillendireceğiz.

Bugün hava muhalefeti nedeniyle programımızda olan ziyaretleri tamamlayamadık. Çarşı ve Hal esnaflarımızdan yoğun telefon geldi. Yarın sabah tekrar emeğin, alın terinin ve kardeşliğin merkezi Acarlar mahallemizde olacağız” dedi.

MHP’li Çınar, yağmur çamur dinlemeden çalışıyor
MHP’li Çınar, yağmur çamur dinlemeden çalışıyor
ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.