MHP’li Çınar İncirliova’ya aday adayı oldu

İncirliova’da İnşaat Mühendisliği yapan ve ilçeye birçok mimari yapı kazandıran İnşaat Mühendisi Funda Türker Çınar, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Belediye Başkan aday adayı oldu.   İncirliova Belediyesi’nde geçen dönem Belediye..

MHP’li Çınar İncirliova’ya aday adayı oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 137 views

İncirliova’da İnşaat Mühendisliği yapan ve ilçeye birçok mimari yapı kazandıran İnşaat Mühendisi Funda Türker Çınar, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Belediye Başkan aday adayı oldu.

 

İncirliova Belediyesi’nde geçen dönem Belediye Meclis Üyeliği de yapan Funda Türker Çınar, MHP Genel Merkezi’ne giderek Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. İlçede şu ana kadar hiçbir partiden kadın Belediye Başkan aday adayı çıkmadı. Funda Türker Çınar, aday adaylığı başvurusu sonrası Yarın saat 14.00’da parti binasında aday adaylığını basın toplantısıyla duyuracak.

Funda Türker Çınar, “MHP Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın tensipleri, Liderimiz ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin olurları ile 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi İncirliova Belediye Başkanlığı aday adayı başvurumuzu 24 Kasım 2023 tarihinde Genel Merkezimizde tamamladım. Milletimize hizmet yolunda İncirliova ilçemiz, ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışacağız. 1 Aralık 2023 Cuma günü saat 14.00 de Milliyetçi Hareket Partisi İncirliova İlçe Teşkilatı’nda olacaktır. Tüm halımızı beklerim” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.