MHP’li Çınar; Ekmeğe siyaseti karıştırmayacağız

Cumhur İttifakı’ndan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova Belediye Başkan aday adayı Funda Türker Çınar, Aydın’da bir TV programında görev verilmesi halinde yapacağı projelerden bazılarını açıkladı. Çınar, ilçenin dokusunu değiştireceğini ifade..

MHP’li Çınar; Ekmeğe siyaseti karıştırmayacağız
Yayınlanma: Güncelleme: 81 views

Cumhur İttifakı’ndan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova Belediye Başkan aday adayı Funda Türker Çınar, Aydın’da bir TV programında görev verilmesi halinde yapacağı projelerden bazılarını açıkladı. Çınar, ilçenin dokusunu değiştireceğini ifade ederken, “Ekmeğe siyaseti karıştırmayacağız” dedi.

 

Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan aday adayı İnşaat Mühendisi Funda Türker Çınar, Aydın’da bir yerel TV programına katılarak görev verildiği taktirde ilçenin dokusunun değiştireceğini söyledi. İncirliova’nın çözülmesi gereken çok sorunu olduğuna vurgu yapan Çınar, “Vatandaşa hizmeti, siyasete kurban etmeyeceğiz. Her seçim dönemi sonrası yaşanan işten çıkarma ve sürgüne gönderme işlemlerine son vereceğiz. Belediyede çalışan yetişmiş insan gücümüzü en verimli şekilde sahada ve masa başında kullanmaya devam edeceğiz. Bir masada iki kişi çalışmasına son vereceğiz. Yetişmiş insan gücü 7/24 hizmet verecek. Bankamatik ve provokasyona geçit vermeyeceğiz. Ekmeğe siyaseti karıştırmayacağız. Okumuş, mesleğini icra eden tüm personelle çalışmaya devam edeceğiz” diye ifade etti.

“HİZMETTE BEKLEME DÖNEMİNE SON VERECEĞİZ”

“Kuzey ve Güney Çevre Yolu projesini hayata geçireceğiz” diyen Çınar, “Akçeşme, Erbeyli, Karabağ, İkizdere, Hürriyet, Dereağzı, Gerenkova mahallerinden geçen Kuzey Çevre yolu Erbeyli, Sınırteke, İstiklal Hacıaliobası, Yazıdere, Acarlar mahallerinden geçen Güney Çevre Yolu yapacağız. Kuzey güney doğrultuda 4 adet yeni geçiş güzergah olacak. Belediye kendi asfalt şantiyesini kuracak. Hizmette bekleme dönemine son vereceğiz. Belediye kendi şantiyesinde ürettiği asfaltla, Büyükşehir sorumluluğunda olan, yapılmayan yol yatırımlarını kendi makine parkı ve asfalt şantiyesiyle yapacak. Bedelini büyükşehirden tahsil edilecek. Belediyeye ait 15 yıl önce kapanan parke taşı ve beton yapı üretim tesisi tekrar aktif hale getireceğiz. 5 yıl içinde gerekli görülen en ücra incir bahçesi ve zeytinlik arazilere kadar ulaşım kesintisiz sağlanacak. İmar planı dahilinde açılmayan yol kalmayacak. 8 merkez mahallede, doğalgaz ve fiber internet altyapı ardından süratle yollar yenilenecek. Entegre hayvancılık yatırımlarını Sınırteke, Hacıaliobası, Yazıdere mahallelerinde yeniden planlama yaparak, Entegre hayvancılık yatırımlarının önünü açacağız. Entegre örtü altı sera yatırımları Akçeşme, Erbeyli, Karabağ, İkizdere, Hürriyet, Dereağzı, Gerenkova mahallelerinde yeniden planlamaya alarak Entegre örtü altı sera yatırımlarının önü açacağız” dedi.

“KATLI OTOPARK SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ”

Çınar, “56 bin nüfuslu İncirliova’ya 150 bin nüfusun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde imar planı sağlayacağız. Plan dahilinde mahalleler arası gelişmişlik farkı ortadan kalkacak. Sosyal donatı alanları tüm mahallere yayılacak. Plan dahilindeki mahalle sayısı 8’den 12 ye yükselecek. Yeni sanayi alanı, Entegre Hayvancılık alanları, Entegre Örtü Altı Sera alanları yeni imar planında yer alacak. Aydın’ın 8. Organize Sanayi Bölgesi İncirliova’da kurulmasını sağlayacağız. Bölgede yetiştirilen tarım ve hayvancılık ürünlerinin işleneceği Organize Sanayi Bölgesi ve Lojistik Merkezi yeni imar planı çerçevesinde İncirliova sınırları içerisinde bu dönemde faaliyete başlayacak. Şehir merkezi katlı otopark sorunu çözüme kavuşturacağız. Cumhuriyet mahallesine 2 adet, İstiklal mahallesine 1 adet tam otomasyonlu Katlı Otopark yapılmasını sağlayacağız. Yollar ve kaldırımlar vatandaşlarımıza teslim edilecek. Şehirde yaya hareketi artacak. Esnafımız rahatlayacak. İncirliova ada bazlı, mahalle bazlı kentsel dönüşüm olacak. İstiklal, Zafer, Hürriyet, Kurtuluş mahalleleri dönüşüm kapsamında modern, yatay mimaride, geniş sosyal alanları olan yeni konutlarla güvenli yaşama geçilecek. İlçemiz yeni mahalle meydanları, yeni rekreasyon alanlarıyla tanışacak. Çarşı merkezi genişleyecek. İncirliova tek merkezli ticari alanlardan 5 merkezli ticari alanlara kavuşacak” diye konuştu.

“DİJİTAL DÖNEME GEÇECEĞİZ”

“125 yıllık belediyemizde dijital döneme geçeceğiz” diyen Çınar, “7/24 Ak Çözüm Merkezi Nisan 2024 de 444 Servis numarası ile devrede olacak. Araç Takip Sistemi Temmuz 2024 de devrede olacak. Yakıt Takip Sistemi Temmuz 2024 de devrede olacak. Evrak Takip Sistemi Eylül 2024 de hizmette girecek. Personel Takip Sistemi Eylül 2024 de hizmette girecek. Kent Bilgi Sistemi Nisan 2025 de hizmette olacak. İnsan kaynağımızı, maddi kaynaklarımızı en verimli şekilde hizmet edecek şekilde Belediye’de dijital dönüşüm çalışmaları 1 yıl içerisinde tamamlanacak. İncirliova için hazırlanan, şehrin dokusuna özgü Çılgın Projeler hazırlayacağız. Projeler, konumu, yatırım maliyeti, istihdama katkısı, ilçe ekonomisine katacağı değer, yatırım süresi net bir şekilde kamuoyunun bilgisine yeri zamanı geldiğinde ilerleyen süreçte adım adım açıklanacak.

12 merkez mahallede belediyenin atıl durumdaki alanları İlköğretim öğrencileri için Bilim Merkezlerine dönüştüreceğiz. İstiklal mahallesinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi Ortaöğretim öğrencileri için MEB Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) statüsünde hizmet verecek” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.