MHP’li Çınar, bizi izlemeye devam edin

Cumhur İttifakı’ndan Milliyetçi Hareket Partisi İncirliova Belediye Başkan aday adayı Funda Türker Çınar yağmur ve yoğun talep nedeniyle tamamlayamadığı Acarlar Mahallesi programına bugün kaldığı yerden devam etti. Sıkmadık el bırakmayacağını..

MHP’li Çınar, bizi izlemeye devam edin
Yayınlanma: Güncelleme: 69 views

Cumhur İttifakı’ndan Milliyetçi Hareket Partisi İncirliova Belediye Başkan aday adayı Funda Türker Çınar yağmur ve yoğun talep nedeniyle tamamlayamadığı Acarlar Mahallesi programına bugün kaldığı yerden devam etti. Sıkmadık el bırakmayacağını ifade eden Çınar, “Bizi izlemeye devam edin” dedi.

MHP’li Çınar, bizi izlemeye devam edin

MHP’li Funda Türker Çınar seçim çalışmalarını Aydın Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali Acarlar Adnan Menderes Şubesi’ndeki esnafları ziyaret ederek bugünde devam etti. Acarlar halinde tarımsal ürün ticaretiyle faaliyette bulunan Ümit Arpakçı ile görüşen Çınar, hal yerleşkesinin son durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Çarşı merkezinde çalışmalarına devam eden Çınar, esnafların sorunlarını dinledi, notlarını aldı. Destek talebinde bulundu. Kahvehane ziyaretleriyle programına devam eden aday adayı Çınar yoğun hava yağışı nedeniyle mahalleden ayrıldı.

MHP’li Çınar, bizi izlemeye devam edin

Çınar, daha sonra İncirliova Cumhuriyet mahallesi Karakol Caddesi üzerindeki esnaflara misafir oldu. İlçenin köklü ailelerinden giyim sektöründe faaliyet gösteren Melda Kurt Katırcıoğlu görüşen, Çınar bayanların gözünden hayallerindeki İncirliova’yı dinledi.

İlçenin sevilen simalarından emlak sektöründe faaliyet gösteren İlker Kemerli’nin ofisine de konuk olan Çınar, İncirliova siyasi gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

MHP’li Çınar, bizi izlemeye devam edin

Çalışma ziyaretleri kapsamında AK Parti İncirliova İlçe Teşkilat Başkanı Kenan Sayın ve Seçim İşleri Başkanı Erdal Kavruk’u ziyaret ederek basın toplantısına tam kadro olarak katılan AK Parti teşkilatına teşekkür etti. Gayrimenkul sektörü ve ilçemizin altyapı ve sosyal donatı eksiklikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

MHP’li Çınar, bizi izlemeye devam edin

Akşam saatlerinde tekrar Acarlar mahallesine geçen Çınar, MHP Acarlar mahalle teşkilatıyla toplantı gerçekleştirildi.

Çınar, “Çalışmalarımıza planlı programlar halinde devam ediyoruz. Bugün, Acarlar Hal Yerleşkesi’nde teknik incelemelerde bulundum. Fiziki şartlarını, altyapı eksiklerini, ulaşım sorunlarını yerinde tespit ettik. Faaliyette bulunan işletmelerle görüştük. Hemşehrilerimiz için en uygun çözüm neyse onu yapacağız.  Hem teşekkür ziyaretleri yapıyoruz hem esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Vatandaşlarımızı dinliyoruz. Talepleri alıyoruz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

MHP’li Çınar, bizi izlemeye devam edin

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.