Mahalle Muhtarı saldırıya uğradı burnu kırıldı

Aydın’ın İncirliova İlçesinde mahalle muhtarı Tuncay Yıldızer, E.D.’nin saldırına uğradı. Aldı darbe ile yere yığılan Yıldızer ambulansla hastaneye kaldırılırken, burnunun kırıldığı öğrenildi. Saldırgan gözaltına alındı.   Olay, saat 22.00 sıralarında..

Mahalle Muhtarı saldırıya uğradı burnu kırıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 387 views

Aydın’ın İncirliova İlçesinde mahalle muhtarı Tuncay Yıldızer, E.D.’nin saldırına uğradı. Aldı darbe ile yere yığılan Yıldızer ambulansla hastaneye kaldırılırken, burnunun kırıldığı öğrenildi. Saldırgan gözaltına alındı.

 

Olay, saat 22.00 sıralarında Hürriyet Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre sokakta bir grup gençle karşılaşan muhtar Tuncay Yıldızer ile E.D. arasında tartışma yaşandı. İhbar üzerine olay yerine çağrılan polislerin geldiğini gören E.D. muhtar Yıldırer’e kafa atarak kaçmaya çalıştı. Aldığı darbe ile yere yığılan Yıldızer, olay yerine çağrılan ambulansınla Aydın Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Muhtarın burnunun kırıldığı öğrenilirken, saldırgan E.D.’nin ise gözaltına alındığı öğrenildi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.