Laleler derbiden galibiyetle ayrılmak istiyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5’inci Grupta cumartesi günü Sökespor ile karşılaşacak olan İncirliova Belediyespor’da hedef galibiyet olacak. Antrenör Süleyman Görgün, lige iyi hazırlandıklarını iyi bir başlangıç yapmak istedikleri söyledi.  ..

Laleler derbiden galibiyetle ayrılmak istiyor
Yayınlanma: Güncelleme: 58 views

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5’inci Grupta cumartesi günü Sökespor ile karşılaşacak olan İncirliova Belediyespor’da hedef galibiyet olacak. Antrenör Süleyman Görgün, lige iyi hazırlandıklarını iyi bir başlangıç yapmak istedikleri söyledi.

 

Cumartesi günü İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı’nda İncirliova Belediyesor ile Sökespor saat 14.00’da karşı karşıya gelecek. BAL’ın tecrübeli takımlarından olan Sökespor’u ağırlayacak olan İncirliova Belediyespor hazırlıkları tamamlayarak maç saatini bekleyecek. Sezona iyi hazırlandıklarını belirten antrenör Süleyman Görgün, “Çalışmalarımızı tamamladık.

Hazırlık maçlarında eksikliklerimiz gördük. Son hazırlık maçında takım olarak iyiydik. Sezonun ilk maçında Sökespor ile karşılaşacağız. Hedefimiz galibiyet olacak. İyi bir sonuç elde ederek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Aydın derbisi olarak bilinen İncirliova Belediyespor Sökespor maçına ilginin de yoğun olması bekleniyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.